Help mij en de mensen in Tanzania

Help mij en de mensen in Tanzania | Geld inzamelen
 
 
Help mij op weg naar Tanzania om vrijwilligerswerk te doen, en help zo ook de mensen daar!

Hai,

Mijn naam is Florence, ik ben een 16 jarig meisje uit Nederland en ik wil graag vrijwilligerswerk doen.

Hoe vaak heb jij iets verschrikkelijks gezien, maar heb je er niks aan gedaan om het te verhelpen of om ervoor te zorgen dat het niet nog een keer gebeurt? Hoe vaak heb jij je nutteloos gevoelt? Het antwoord op die twee vragen voor mij is: te vaak.

Ik wil mezelf nuttig maken. Ik wil anderen helpen op een manier waarop ik zelf ook graag geholpen zou willen worden als ik in nood was. Ik wil terug kunnen kijken op mijn leven in goede en slechte tijden en denken ‘Ja, ik heb dit en dat volbracht’. Om dit te bereiken zal ik in de zomer van 2018 vrijwilligerswerk in Tanzania gaan doen.

In Tanzania zal ik op verschillende scholen meewerken om de kinderen iets bij te leren wat hen (hopelijk) in de toekomst zal helpen en ik zal bijdragen aan het opzetten van een HIV/Aids project.

Om dit alles te kunnen doen, heb ik hulp van anderen nodig, want helaas kost vrijwilligerswerk erg veel geld wat voornamelijk naar lokale projecten in Tanzania gaat en naar projectontwikkeling. Maar dit is geld wat ik niet heb.

Je zou me kunnen helpen door een donatie te doen; elk beetje telt!

Ik hoop dat jij mij zou willen helpen, net zoals ik mensen in Tanzania wil helpen.

Dankjewel voor het lezen en/of doneren.

FlorenceEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
4 donaties
€ 51,00
Doel: € 2.000,00
2%

Deze actie is gesloten.