Help mij AUB. mobiel te blijven

Help mij AUB. mobiel te blijven | Geld inzamelen
 
 
AUB, Help mij zelfstandig te blijven

Hallo ik ben Marc 53 jaar, en woonachtig in de gemeente Westerwolde.  Samen met mijn hulphond wonen wij in een aangepaste aanleunwoning.  In september 2017 heb ik mijn eerste CVA gehad. in de maanden die volgden heb ik er nog 8 gehad. In februari 2018 na CVA nummer 9 heeft mijn partner mij het huis uitgezet. Zij wilde niet leven met een gehandicapte. vanaf dat moment stortte mijn wereld totaal in. Door mij Complexe PTSS waar ik al 30 jaar aan lijdt was ik aangewezen op haar. hulp omdat ik angstig ben in het bijzijnvan anderen of aangeraakt worden door anderen. Door deze voor mij enorme klap dat ik opeens alleen was, was ik zo angstig dat ik een suïcide poging heb ondernomen.  Deze suïcide poging  heeft uiteindelijk nog meer lichamelijke schade aangebracht dan dat ik al had van de vele CVA's. Door de geweldige opvang in het ziekenhuis en super goede begeleiding ben ik nu zelfstandig en wil weer verder leven.

Na in totaal 9 keer een CVA ben ik linkszijdig verlamd. Ik verplaats mij nu met een scootmobiel of rolstoel. Ik heb nog steeds een autootje maar daarin kan ik mijn scootmobiel of rolsoel niet vervoeren. Om nog sociale contacten te onderhouden en mij zelf te kunnen redden ben ik aangewezen op een auto en scootmobiel. Lopen gaat heel moeilijk. kleine stukje en 30 meter is wel de limiet.

Gelukkig heb ik  4 keer daag thyiszorg, en heb ik hele fijne mensen leren kennen in het dorp. Met hulp en inzet van al deze mensen heb ik een stukje angst overwonnen waardoor zij mij de zorg kunnen bieden die ik dagelijks nodig heb.

in het dorp waar ik woon zijn de afstanden groot en dit dorp heeft niet alles te bieden. voor ziekenhuis bezoek ben ik aangewezen op Emmen, Stadskanaal of Scheemda. Maar daar aangekomen moet ik van de parkeerplaats nog binnen komen. dat kan ik niet zonder scootmobiel. 

Door alle complicaties moet ik nu ook leven met een spastische darm waardoor ik dagelijks een darmspoeling moet ondergaan. Vast voedsel kan ik al maanden niet meer eten en leef op zondevoeding. Dit komt mijn diabetes niet te goede. Nu ontstaat er al spasme op meerde plaatsen in het lichaam Al met al takelt mijn gehele gestel erg hard af. de tijd die ik nog heb wil ik graag zo veel mogelijk zelfstandig samen met mijn hulphond door brengen.

Wanneer ik mijn oude autotje van 12 jaar oud inruil op een gebruikt bestelautootje met automaat en een oprijplaat kan ik mij weer redden en mij zelf verplaatsen naar ziekenhuis en sociale contacten. Zo kan ik gelukkig zelfstandig blijven.


Wie kan en zou mij willen helpen?

Alvast bedankt, Marc

PS, Het spijt mij van mijn vele schrijffouten maar door de CVA's kan ik niet foutloos meer schrijven.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 3.500,00
0%

Deze actie is gesloten.