Help mij anderen te helpen!

Help mij anderen te helpen! | Geld inzamelen
 
 
Draag een steentje bij aan de wederopbouw van een school in Nepal.

 


Hallo!

Mag ik mijzelf even voorstellen?! Mijn naam is Jolijn Snijders en ik ben 15 jaar jong en zit in het derde leerjaar HAVO van de Vrije School Parkstad. Onze school neemt deel aan de Global Exploration in 2018 en ik ben een van de (bevoorrechte) leerlingen die hieraan mee mag doen. In de eerste drie weken van de zomervakantie van 2018 gaan we met een aantal leerlingen van het Grotius College/ Vrije School Parkstad naar Nepal.


Zoals u wellicht weet is Nepal twee jaar geleden getroffen door een zware aardbeving. Dit heeft grote gevolgen gehad, en nog steeds, voor vele inwoners van dit land. Met Global Exploration willen wij een steentje gaan bijdragen aan de wederopbouw van Kathmandu en omstreken, het gebied wat het zwaarst is getroffen.


Hierbij kunt u denken aan het daadwerkelijk zelf meehelpen om een school weer opnieuw op te bouwen zodat kinderen weer onderwijs kunnen krijgen. Dit kunnen wij alleen realiseren door hard te werken en met voldoende financiële middelen. Voor het harde werk kunnen wij zelf zorgen maar voor de voldoende financiële middelen hebben wij u heel hard nodig! Wij zullen meehelpen scholen te herbouwen en te schilderen. Een deel van het geld zal naar het transport gaan wat nodig is om de middelen naar de juiste locatie te vervoeren want dit ligt op dit moment stil.


Om aan deze reis te kunnen deelnemen heb ik € 1800,- aan sponsorgelden nodig. Met elke donatie voor welk bedrag dan ook ben ik heel erg blij mee en de kinderen in Nepal heel erg geholpen!

Alle projecten worden in samenwerking met Wilde Ganzen uitgevoerd. Hierdoor is er een grondige screening van het project vooraf en een uitvoerige rapportage achteraf uitgevoerd. We kunnen daardoor garanderen dat het geld op een goede manier wordt besteedt. De visie van Global Exploration kunt u vinden op https://www.global-exploration.nl/wordpress/visie.
Mocht u  een donatie willen doen dit is uiteraard meer dan welkom.

Hartelijke groetjes,

Jolijn SnijdersEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 80,00
Doel: € 1.800,00
4%

Deze actie is gesloten.