Help mij aan een nieuw leven.

Help mij aan een nieuw leven. | Geld inzamelen
 
 
Help mij bij een nieuw leven

Hi allemaal,

Bedankt dat jullie de tijd nemen om mijn verhaal te lezen.

Ik ben Tanja, 25 jaar oud en werkzaam als receptioniste. In het dagelijks leven hou ik mij bezig met mijn huisdiertjes, namelijk 4 agapornissen (dwergpapagaaitjes) en vind ik het leuk om naar de film te gaan.

Sinds mijn 5e woon ik bij mijn oma. Mijn moeder heeft vroeger foute keuzes gemaakt waardoor zij niet voor mij kon zorgen en toen heeft mijn oma de zorg voor mij opzich genomen. Mijn vader heb ik leren kennen op mijn 9e. Wij hebben eigenlijk vanaf het begin af aan nooit echt de vader-dochter band gehad. Met mijn "stiefmoeder"(naar woord vind ik dat altijd) heb ik het wel altijd leuk gehad. De omgang met mijn vader ging in het begin met een grote piek omhoog, maar hoe snel hij omhoog ging.. Ging hij helaas ook weer naar beneden.

Ik heb het er lang moeilijk mee gehad, en mezelf daarmee dwars gezeten. Hij verwachtte van mij dat ik contact met hem opnam als ik op bezoek wou komen of logeren. Zelfs op zijn eigen bruiloft ben ik uitgenodigd door mijn "Stiefmoeder"en niet door hem.

Tot mijn verjaardag, en ik geen enkel berichtje van hem kreeg. Ik heb het afgewacht tot 23:00 en heb toen definitief er een punt achter het contact gezet. Ik wil niks met die man te maken hebben.

En nu komt EIN-DE-LIJK de reden van mijn inzameling; Ik heb zijn achternaam. Ik wil van die achternaam af die mij toch nog verbind met hem. En ik wil de achternaam van mijn oma die mijn hele leven voor mij gezorgd heeft.

Ik heb de koning aangeschreven, die heeft mij helaas afgewezen (naja één van de 100 mannetjes die daar over gaan). En dan denken jullie tsja maar je werkt toch?? Ja klopt, ik werk super hard en red het daarmee precies om mijn rekeningen mee te betalen.

Ik probeer er al heel lang voor te sparen, maar vanwege kosten lukt dat mij gewoon niet.

Ik vraag dus ; mensen help mij aub van deze achternaam af. De kosten hiervoor zijn €800 en dat is veel geld, maar elke €0,10ct helpt mij om het doel te bereiken.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
19 donaties
€ 260,00
Doel: € 800,00
32%

Deze actie is gesloten.