Help mij aan een frisse nieuwe start

Help mij aan een frisse nieuwe start | Geld inzamelen
 
 
Mijn wens bouwen aan mijn toekomst en het verleden en studieschuld achterlaten

Lieve lezer, 


Hier zit ik dan, een funding te openen om hulp te vragen aan wild vreemde mensen. Dat voelt best een beetje raar.. Toch heb ik mij laten overtuigen door mensen die van mijn situatie afweten. 

Wegens hele nare gebeurtenissen in mijn jeugd en daarna de scheiding van mijn ouders was ik helaas genoodzaakt om op mijzelf te gaan wonen. Dit heeft voor mij geleidt tot een in mijn ogen enorme (studie)schuld. 

Ik had geen andere keuze dan een studieschuld opbouwen omdat ik er ineens alleen voor stond. Ik heb de studieschuld zo laag mogelijk gehouden door alle vrije uren naast mijn studie te werken en geen extra(leuke) dingen te doen. Ondanks het vele werken had ik de studiefinanciering nodig om mijn huur, studie, eten en alle overige vaste kosten te betalen. Ik heb alles in deze periode laten vallen om mij enkel en alleen op mijn studie te richten om uiteindelijk in mijn eigen onderhoud te kunnen voorzien. Het is mij ondanks alles gelukt om de studie af te ronden in de vier jaar die ervoor staan.

Nu heb ik een leuk eerste baantje gevonden en kan ik precies voorzien in de dagelijkse kosten en zet ik elke euro die ik over houd opzij voor de afbetaling van mijn studieschuld. Ik voel het als een enorme last die mij blijft herinneren aan de vreselijke dingen die zijn gebeurd en mij belemmeren in de opbouw van mijn bestaan. 

Ik blijf doorwerken aan mijn koers en wil vragen of je mij wilt helpen met aflossen voor mijn nieuwe start.  


Ik wil je heel erg bedanken voor je hulp!

Liefs, Julia Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 15,00
Doel: € 25.000,00
0%

Deze actie is gesloten.