HELP MIJ AAN EEN AANGEPASTE STUDIO

HELP MIJ AAN EEN AANGEPASTE STUDIO | Geld inzamelen
 
 
Grote wens een aangepaste studio voor dj cripple x

Goeiedag,

ik zal mijzelf eerst even voorstellen.
Ik ben Ricardo 41 jaar en sinds mijn geboorte lichamelijk gehandicapt En hierdoor volledig afhankelijk van een elektrische rolstoel.

Sinds een lange tijd is muziek mijn passie.
Mijn beperking houdt mij er niet van om te doen waar ik goed in ben en wat ik leuk vind en wat ervoor zorgt dat ik even mijn beperking vergeet.
Ik ben DJ onder de artiestennaam DJ cripple x Ik organiseer voor mensen met een beperking een keer in de zoveel tijd een Disco zonder drempels echt bedoeld voor mensen met een beperking.

Naast deze activiteit krijg ik ook zo regelmatig een opdracht om ergens te draaien op een feest of een verjaardag Ik probeer hier van mijn eigen show te maken en produceert dus speciaal voor mijn eigen muziek of ik remix muziek.
Dit is precies de reden waarom ik op deze manier via een crowdfunding het volgende probeert te realiseren omdat ik rolstoelgebonden ben is het van groot belang dat ik kan werken op een plek waarbij ik overal goed bij kan gezien mijn beperking en mijn rolstoel.

Ik heb een groot huis en heb een kamer die ik daar graag voor wil aanpassen echter heb ik niet de financiële middelen om dit te kunnen realiseren Daarom probeer ik op deze manier mijn droom waar te maken om mijn eigen aangepaste studio te krijgen in mijn huis.

 ik zou enorm blij zijn als ik door middel van jullie steun mijn eigen studio kan realiseren met al De aanpassingen die ik nodig hebt.
Uiteraard bent u van alle uitgenodigd als deze droom werkelijkheid is geworden en geef ik u graag naar rondleiding in mijn eigen aangepaste Studio die hopelijk dmv uw steun kan gerealiseerd worden.

Wilt u meer van mij weten neem dan gerust een kijkje op mijn YouTube kanaal onder de naam DJ cripple x en onder mijn Facebookpagina ook genaamd DJ cripple x en ik hoop dat ik op deze manier mijn droom kan verwezenlijken.

Groetjes Ricardo DJ cripple xEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

4 donaties
€ 50,00

Deze actie is gesloten.