Help Mevrouw Wiebelkont dieren helpen!

Help Mevrouw Wiebelkont dieren helpen! | Geld inzamelen
 
 

Mevrouw Wiebelkont.. wat ooit begon als blog groeide uit tot een prachtig bedrijf. Mijn angst voor paarden zette ik om tot missie: meer blije paarden! Het Wiebelpaard ontstond en met mijn (web) winkel op wielen en dosis positiviteit probeer ik een verschil te maken in de paardenwereld. 

Toch was dat niet voldoende, ik meldde mij aan als vrijwilliger in een dieropvang en de ene na de andere actie startte ik op voor diverse goede doelen en stichtingen. Zoals de veiling artikelen voor een maandelijkse live veiling ten behoeve aan het goede doel. Een oergevoel dat steeds sterker werd.. ik wil niet alleen meer blije paarden, maar meer blije dieren! Alle dieren verdienen een kans en zo ontstond het idee om zélf een stichting te starten. 

Een plek te realiseren waar we ons (want gelukkig heb ik een lieve partner die net zo gek is op dieren..) nog meer kunnen richten op welzijn. Waar we ons nog meer kunnen inzetten voor alle lieve dieren en nog steeds andere stichtingen kunnen helpen. 

Ons droombeeld; een eigen kleine boerderij waar we opvang en adoptie kunnen realiseren voor dieren groot of klein, maar om groot te worden, moet je klein beginnen. Als startende ondernemer met een groot doorzettingsvermogen en een sterke wil weet ik alles van hard werken. Dat doe ik met hart en ziel, maar het is niet altijd even makkelijk. 

Mijn baan in loondienst zei ik twee maanden geleden op, zodat ik mijn droom kon leven.. niet wetende dat het opstarten van een stichting mijn missie werd. Ook daar is een begin voor nodig.. notariskosten, hokken (want ook in onze eigen tuin kunnen we vast al het een en ander realiseren) en stellingen zodat we meer tweedehands artikelen kunnen opslaan. 

Ik verklaarde mijn vriendin voor gek toen ze zei dat ik een crowdfunding moest starten. Hard werken en doorzetten.. maar fuck.. ze heeft gelijk.. soms mag je ook om hulp vragen, dat doe ik immers ook voor alle andere stichtingen en met het starten van onze eigen stichting kunnen we alleen maar meer dieren helpen. 

Ik zou het ontzettend waarderen als je ons doel met anderen zou willen delen. Onze missie wil verspreiden en onze droom werkelijkheid laat worden. De stichting starten dat is stap één en dankzij jullie kunnen we dat gaan realiseren. Bedankt en heel veel liefs! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
27 donaties
€ 525,00
Doel: € 2.000,00
26%