Help Mevrouw Voermans aan een nieuwe auto

Help Mevrouw Voermans aan een nieuwe auto | Geld inzamelen
 
 
Help Mevrouw Voermans aan een nieuwe auto

Twee auto's gingen afgelopen woensdag- op donderdagnacht rond 03.40 uur in vlammen op aan de Jacob Edelstraat in Breda. Amper anderhalve week nadat er op precies dezelfde plek óók twee auto's uitbrandden, óók rond dezelfde tijd. Ging de politie aanvankelijk, volgens buurtbewoners, nog uit van een spontaan ontstane autobrand, nu lijkt brandstichting zo goed als zeker vast te staan.

Mevrouw Voermans, weduwe en slecht ter been heeft haar auto zo hard nodig. Ze had een Volkswagen caddy, het enige vervoersmiddel wat haar nog kon verplaatsen, nu heeft ze niks meer omdat er van die mensen zijn die het nodig vonden om anderman spullen kapot te maken en echt het besef niet hebben! wat ze een ander aan doen. 

"Ze hebben me mijn benen afgenomen", zegt Maria Voermans een paar uur nadat haar geliefde Volkswagen caddy volledig uitbrandde. ,,Ik ben helemaal boven mijn theewater", zegt ze ontdaan. ,,Potverdomme, wie doet nou toch zoiets?”

De bijna zeventigjarige weduwe is zichtbaar geraakt. Haar auto stond geparkeerd op de speciaal voor haar gereserveerde invalide parkeerplek. Hier is nu alleen nog een dikke, zwarte laag roet en resten verbrand rubber te zien. Dankzij haar auto kon ze nog gaan en staan waar ze wilde. Nu wordt ze direct beperkt in haar dagelijks leven en in haar werk als fotografe.

Dit kan niet! Dit kan absoluut niet! Deze Mevrouw verdient het om haarzelf te kunnen vervoeren. 

Ik start dus dan ook deze actie om Mevrouw Voermans te kunnen helpen, zodat zij toch binnen nu en 2 maanden een 2e-hands auto kan terug krijgen. 

Helpen jullie mij mee aub? Zodat Mevrouw Voermans weer erop uit kan. 

Heel veel liefde en dank jullie wel!! ♥Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 10,00
Doel: € 10.000,00
0%

Deze actie is gesloten.