Help mevrouw Bastiaansen

Help mevrouw Bastiaansen | Geld inzamelen
 
 
Mevrouw Bastiaansen moet 16.000 euro terugbetalen door een fout bij het CAK

Wie vanavond Radar heeft gezien, zag het schrijnende verhaal van mevrouw Bastiaansen (93) die door een fout bij het CAK, 16.000 euro moet terugbetalen. Zij heeft jarenlang, zonder het te weten, te weinig eigen bijdrage voor haar verzorgingshuis betaald. 

Omdat ik nog niet zie gebeuren dat het CAK deze schuld kwijt gaat schelden begin ik deze actie. We kunnen er toch met elkaar voor zorgen dat deze lieve mevrouw zo snel mogelijk zonder geldzorgen is?

Janneke Sterrenburg
08-12-2018

Zaterdag 8 december

Goed nieuws! Het CAK heeft de volledige schuld van mevrouw Bastiaansen kwijtgescholden! Deze doneeractie is dus niet meer nodig. Het bedrag wat gedoneerd is wordt naar de familie overgemaakt om de advocaatkosten te betalen. Dit is de wens van mevrouw Bastiaansen. Door alle commotie is ze momenteel erg ziek. We hopen en bidden dat de medicijnen aanslaan en ze weer op mag knappen.

Alle gulle gevers, namens de familie, heel hartelijk dank! 


Janneke Sterrenburg
20-11-2018

Dinsdag 20 november

In overleg met de familie van mevrouw Bastiaansen is de doneerpagina momenteel gesloten. Zij willen graag eerst het gesprek met CAK afwachten, wat waarschijnlijk deze week nog plaatsvindt. Mocht het daarna alsnog nodig zijn om geld in te zamelen zullen we deze doneeractie weer openstellen. 

Voor vragen kunt u mij via een pb in messenger bereiken. 

Janneke Sterrenburg-Vogel


42 donaties
€ 365,00
Doel: € 16.000,00
2%

Deze actie is gesloten.