Help met het organiseren van een twirlwedstrijd

Help met het organiseren van een twirlwedstrijd | Geld inzamelen
 
 
Sponsor mee aan de wedstrijd van Twirlvereniging Focus

Je bent jong, je wilt bewegen… je houdt van dansen en van show…

Zowel solo, als optreden in een groep.

Bij Twirlvereniging Focus is dit mogelijk.

 

“Ons leven is Focus, het lesgeven in het algemeen, shows voorbereiden en de meiden zien groeien. Geweldig!” Zeggen de instructieleden Mandy & Melissa (allebei een verleden in het twirlen) “Alle leden zijn verschillend en hebben soms een andere begeleiding nodig. Onze meiden zijn allemaal gelijk en het belangrijkste is dat ze er plezier in hebben “.

 

Er word vooral plezier ervaren binnen de vereniging. Uiteraard ook hard werken en veel oefenen, maar bij welke sport is dat niet?

 

In de afgelopen 2 jaar is de vereniging behoorlijk gegroeid en het leden aantal blijft groeien.

 

“Ik wist niet wat ik moest verwachten,  had er geen beeld bij. Mijn dochter Jordan (10) deed 1,5 jaar geleden een keertje mee met de training en was verkocht. Ze voelt zich op haar gemak en kijkt nu uit naar haar eerste wedstrijd in April! Het is zo een fijne vereniging, ikzelf ben sinds de zomer van 2017 bestuurslid geworden” – Manon

 

Over wedstrijden gesproken, dit jaar op 20 Oktober is het zover. Focus organiseert een wedstrijd die gehouden word in, jawel, Den Helder. “Dit is uniek” zegt Willem. (Penningmeester van de vereniging) “Het is al zoveel jaar geleden dat er in Den Helder een twirlwedstrijd heeft plaatsgevonden! Momenteel zijn we met het bestuur druk bezig om alles rond te krijgen. Zoals bijvoorbeeld sponsoren werven. Er komt een hoop bij kijken maar we hebben er ontzettend veel zin in”

 

Zo een wedstrijd komt er natuurlijk niet zomaar. De vereniging bestaat uit vrijwilligers en ouders die hun steentje bijdragen.

 

Bij Twirlvereniging Focus is het altijd mogelijk om een kijkje te komen nemen. Er zijn 4 proeflessen waar je gebruik van kunt maken!

 

De trainingen vinden plaats op de woensdag avond vanaf 18.00 in de gymzaal van

basisschool ’t Tuselant. Gevestigd op de Duinroosstraat 2 in Nieuw Den Helder.

 

Tot ziens bij Twirlvereniging Focus!

 

Het bestuur.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 2.500,00
0%

Deze actie is gesloten.