Help mensen procederen tegen banken en verzekeraar

Help mensen procederen tegen banken en verzekeraar | Geld inzamelen
 
 
Kredietcrisis, woekerpolissen, gedwongen verkopen, overfinanciering, help procederen!

Help mensen in hun juridische strijd met financiele instellingen!

Er gaat in de financiele sector nogal eens wat mis waar mensen slachtoffer van worden. Nog steeds zijn er slachtoffers van rentederivaten, woekerpolissen, overgefinancieerde hypotheken en meer.

Op het moment dat burgers het idee hebben dat dit niet volledig hun eigen schuld is en ze via een juridsche procedure hun gelijk willen halen blijkt keer op keer dat financiele instellingen de mogelijkheid hebben dat onmogelijk te maken.

Er wordt net zo lang geprocedeerd totdat de procederende burger financieel uitgekleed is en niet verder kan om zijn gelijk te halen. Oneigenlijke kosten worden in rekening gebracht, ook wanneer dat niet is toegestaan, en vervolgens geïnd via een loonbeslag. Hierna kan de burger geen kant meer op en is niet in staat juridische hulp te betalen.

  • Deze actie heeft tot doel mijzelf en anderen de financiele middelen te verschaffen om een dergelijk probleem op te lossen.
  • Op termijn moet hieruit een stichting worden opgericht die tot doel heeft mensen te ondersteunen in hun juridische strijd tegen financiele instellingen.


Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 20,00
Doel: € 1.000.000,00
0%