Help mensen met een huidaandoeningen en doneer

Help mensen met een huidaandoeningen en doneer | Geld inzamelen
 
 
Huidfonds

Hallo allemaal,

Wij zijn ASP15-3 van het Summa College in Eindhoven en we hebben de opdracht gekregen om geld in te zamelen voor een eigen gekozen goed doel als kerstactiviteit. Wij hebben gekozen voor het goede doel: huidfonds, omdat dat bij onze opleiding past!

Wat jij kunt doen
Wij geloven dat de wereld mooier is als iedereen lekker in z’n vel zit en zegt: Dit ben ik! Dat ongeacht je lengte, kleur ogen of huid het draait om wie je bent, niet om hoe je eruit ziet. Een wereld waarin mensen zelfverzekerd en positief zijn. Over zichzelf en elkaar. Dit bereiken we samen met andere mensen, organisaties en huidprofessionals: met jou!

Wat wij doen
Het grootste orgaan van je lichaam verdient veel aandacht. Daarom zet het Huidfonds zich al jaren in voor betere zorg voor je huid. Door het werven van donaties en het aangaan van samenwerkingsverbanden, kunnen we een bijdrage leveren in het verbeteren van de kwaliteit van huidzorg en informatieverstrekking.

Over het Huidfonds
Het Huidfonds is een onafhankelijk fonds dat zich zowel richt op het verbeteren van huidzorg en informatievoorziening als op het creëren van awareness voor het belang van de huid. Door het inzamelen van fondsen verhogen we de kwaliteit van leven en maken we de wereld elke dag een beetje mooier.

Hopelijk wilt u een steentje bijdragen!

Avast bedankt, ASP15-3!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
12 donaties
€ 63,00

Deze actie is gesloten.