Help meneer Badal bij grijpen van laatste strohalm

Help meneer Badal bij grijpen van laatste strohalm | Geld inzamelen
 
 
Help mee de strijd tegen kanker te winnen door te doneren voor een behandeling in België

Het ene moment geniet je nog volop van het leven en het volgende moment stort je wereld compleet in door de diagnose kanker.

Het overkwam ook meneer Badal in mei 2017. Slechts 29 jaar oud en vader van een 8-jarige zoon. De grond werd onder de voeten van hem en al zijn dierbaren weggeslagen, maar vol goede moed en hoop werd begonnen aan een behandelplan.
Tot grote blijdschap sloeg de behandeling aan en de artsen waren, ondanks een later vastgestelde uitzaaiing, positief gestemd over een goede afloop.

Het bericht van 4 september dat de kanker te ver was uitgezaaid en hij in Nederland uitbehandeld was, sloeg dan ook in als een bom.

Gelukkig is er toch een lichtpuntje gekomen. Een zeer gespecialiseerde kliniek in Gent heeft te kennen gegeven hem te kunnen en willen behandelen. Het zal zwaar worden, maar er is kans op genezing! En er is nog zo ontzettend veel om voor te vechten.

De kosten die aan de behandeling zijn verbonden zijn helaas zeer hoog en worden niet vergoed door de zorgverzekering.

Wilt u helpen deze behandeling te realiseren? Alle beetje helpen. Alvast enorm bedankt! <3Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
22 donaties
€ 750,00
Doel: € 17.500,00
4%

Deze actie is gesloten.