Help Melaica Tuinfort naar het EK ParaPowerlifting

Help Melaica Tuinfort naar het EK ParaPowerlifting | Geld inzamelen
 
 
Doe een donatie en help mij daarmee naar het EK Parapowerlifting

Ik heet Melaica Tuinfort en ben 28 jaar oud.Sinds een paar jaar ben ik actief bezig met de sport Para Powerlifting, waar ik veel plezier uithaal. Helaas kamp ik al jaren met financiële problemen waardoor ik mijn sportkosten niet kan dekken. Desondanks is het mij toch gelukt om deel te nemen aan de Paralympische Spelen in Rio de Janeiro 2016. Ik was zeer blij en trots dat ik Nederland mocht vertegenwoordigen op dit onderdeel. Bovendien was ik de eerste Nederlandse vrouw die op dat onderdeel uitkwam voor Nederland. Tijdens deze Spelen heb ik een bronzen medaille weten te veroveren. Nu wil ik mijn paralympische droom voortzetten.

Nu zijn mijn pijlen gericht op de Paralympische Spelen 2020 in Tokio, waar ik goud wil winnen. Helaas heb ik momenteel geen sponsoren die mij op financieel gebied kunnen helpen deze droom uit te laten komen. Tot voor kort kon ik net aan alle kosten betalen, maar nu gaat dat helaas niet meer. Nu kom ik in de problemen met mijn trainingen. Daarnaast moet ik eind mei deelnemen aan het EK Para Powerlifting in Frankrijk. Als ik niet deelneem, voldoe ik niet aan de kwalificatie eisen en mag ik niet naar Tokio.

Door middel van deze crowdfunding hoop ik toch financiële steun te krijgen om in ieder geval te kunnen trainen tot eind mei en om de kosten te kunnen dekken van het EK Para Powerlifting. Daarnaast hoop ik tegen die tijd een sponsor te vinden die mij financieel wil bijstaan in mijn sportieve droom richting Tokio.

Tot slot, mocht u het leuk vinden dan kunt u mij volgen via Facebook en Instagram op de naam Melaica Tuinfort. Zo blijft u op de hoogte van mijn laatste sportavonturen en kunt u ook live via www.paralympic.org mijn wedstrijden volgen.

Met sportieve groet,

 

Melaica Tuinfort

 

Delen wordt zeer gewaardeerd!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

89 donaties
€ 1.601,00
Doel: € 6.000,00
26%

Deze actie is gesloten.