Help Mel en Eef aan nieuwe Piano Bar na brand

Help Mel en Eef aan nieuwe Piano Bar na brand | Geld inzamelen
 
 

Wat doe je als je droom letterlijk in vlammen op gaat? In de nacht van 4 op 5 augustus breekt er brand uit in de opslagloods waar Melanie Snieder en Jan Evert van Apeldoorn hun unieke handgemaakte Piano Bar en alle inventaris van hun onderneming hebben opgeslagen. De brandweer kan alleen maar zorgen dat de brand niet uitslaat naar andere panden. Maar als het ochtend wordt ligt hun droom en hun kostwinning volledig in as.

Een prachtige houten mobiele Piano Bar die op events, feesten en trouwerijen een lust voor het oog is. Bemand door twee prachtige, bevlogen geliefden die niks liever doen dan onvergetelijke muzikale ervaringen verzorgen. 

De verzekering keert maar ten dele uit. Natuurlijk. En zo krijgen deze twee jonge ondernemers na een loodzwaar Corona jaar in de staart van de pandemie nog de allerzwaarste klap te verduren. Niks minder dan een ongekende en oneerlijke tragedie, waar wij, de familie en vrienden van Melanie en Jan Evert ze graag doorheen willen trekken. Met jullie hulp. 

---

Wat een overweldigende reacties en ongekend veel donaties zijn er binnengekomen in de afgelopen paar dagen. Mel en Eef zijn zeer geraakt door alle steun.

We hebben het gestelde doel van €25.000 bereikt, maar met een schade van bijna €55.000 is er nog genoeg ruimte om bij te dragen. Daarom hebben we het doel nu verhoogd naar €30.000. Hoe meer we doneren, hoe sneller The Piano Bar en alle inventaris weer up-and-running is. Blijf dus doneren, zodat Mel en Eef financieel zo sterk mogelijk uit deze tragedie komen. 

---

Jouw donatie gaat naar:

- Het bouwen van een nieuwe Piano Bar.

- Een nieuwe transportbus

- Een nieuwe elektronische piano

- Een nieuwe geluidsset

- Een nieuwe bar inventaris van glazen, tumblers, cocktail shakers et cetera..

- Overige inventaris als flight cases et cetera.

We willen Mel en Eef niet alleen een hart onder de riem steken, maar ze helpen zo snel mogelijk door te starten met hun droomonderneming. Het wordt heel, heel hard werken, maar we willen in ieder geval dat ze zonder financiële rampspoed het jaar doorkomen. 

 

Onwijs bedankt voor jouw bijdrage!

 

Namens de familie en vrienden van Mel en Eef,

Marjan van Apeldoorn, Peter van Apeldoorn en Sanne Snieder

 

En kijk ook eens op www.thepianobar.nl

 

Sanne Snieder
09-09-2021

Namens Melanie en Jan Evert hierbij een update over wat er met jullie donaties is gedaan:

---

Lieve allemaal,

Ondertussen zijn we een aantal weken verder en hebben we al zoveel stappen kunnen zetten door jullie donaties. We hebben een nieuwe bus gekocht die we ook weer hebben laten bestickeren. De maker van onze bar is vol op bezig en verwacht de bar over over 1,5 week af te hebben. Dit is veel sneller dan we hadden durven hopen! We hebben ondertussen ook een nieuwe plek voor onze bus gevonden in Almere. Alle spullen die we in de afgelopen weken opnieuw hebben besteld staan nu in de bus. 

We willen jullie nogmaals bedanken, want zonder deze steun had dit niet gekund. Het heeft ons financieel en mentaal zoveel kracht gegeven. 

Wanneer onze bar af is, en we een mooie foto hebben, zullen we die ook hier delen. We delen onze ontwikkelingen sowieso al een paar weken op onze Facebook en Instagram, dus als je benieuwd ben neem daar een kijkje.

Heel veel liefs, 

Eef en Mel


Sanne Snieder
09-08-2021

Wat een overweldigende reacties en ongekend veel donaties zijn er binnengekomen in de afgelopen paar dagen. Mel en Eef zijn zeer geraakt door alle steun.

 We hebben het gestelde doel bijna bereikt, maar met een schade van bijna 55.000 euro is er nog genoeg ruimte om bij te dragen. Hoe meer we doneren, hoe sneller The Piano Bar en alle inventaris weer up-and-running is. Blijf dus doneren, zodat Mel en Eef financieel zo sterk mogelijk uit deze tragedie komen. 

We gaan voor de 150%!

Onwijs veel dank aan iedereen. Dankzij jullie kunnen we binnenkort allemaal weer genieten van The Piano Bar.

Namens de familie en vrienden,

Marjan, Peter en Sanne442 donaties
€ 29.121,00
Doel: € 30.000,00
97%