Help mee voor een nieuwe moskee Tawba in Lochem

Help mee voor een nieuwe moskee Tawba in Lochem | Geld inzamelen
 
 

*DEEL DIT OOK GRAAG MET UW FAMILIELEDEN/VRIENDEN/KENNISSEN/COLLEGA’S*

Salam Alaikoum allen, hierbij een impressie van de huidige moskee in Lochem. Zoals te zien op de video is de ruimte erg beperkt. Het is er veel te druk en benauwd, met name nu in de ramadan en in de komende zomerperiode. Dit weerhoudt de mensen ook zelfs om te komen. Als gevolg hiervan zijn we al jaren geld aan het inzamelen voor de komst van een nieuwe moskee! 

Ook dit jaar willen wij net als vorige jaren de geldinzameling laten doorgaan. In 2019 is het ons gelukt om tijdens de ramadan ruim €12.000,- op te halen en tijdens onze benefiet in januari 2020 €52.000,- Al Hamdullilah, dankzij jullie! Elk jaar proberen wij weer zo'n benefiet te houden!                                    

Wij hopen in shaa Allah dit jaar weer een succesvolle inzameling te genereren zodat we dichter bij ons doel komen, namelijk de opening van een nieuwe moskee. De aanschaf is al gelukt dankzij jullie, alleen is het hele pand leeg en dient renovatie van het nieuwe pand nog gedaan te worden. Daarom hebben wij hierbij uw hulp nog steeds hard nodig en doen wij bij deze een beroep op jullie vrijgevigheid! 

Wat zegt Allah over het uitgeven van de bezittingen?

“Degenen die in de nacht en overdag van hun bezittingen uitgeven, in het geheim en openlijk, hun Beloning is bij hun Heer. En zij zullen vrees noch treurnis kennen.” 

الَّذِينَ يُنفِقُونَ أَمْوَالَهُم بِاللَّيْلِ وَالنَّهَارِ سِرًّا وَعَلَانِيَةً فَلَهُمْ أَجْرُهُمْ عِندَ رَبِّهِمْ وَلَا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلَا هُمْ يَحْزَنُونَ

 
(Soerat al-Baqarah 2:274)

Spoor anderen aan om mee te helpen met de realisatie voor een nieuwe moskee Tawba.

Gedurende deze heilige maand Ramadan willen we weer een groot bedrag inzamelen. Een sadaka aan de moskee is een sadaka jariya, wat jouw gehele leven hasanat zal geven.

Investeer in de moskee, investeer in jezelf. Wees gul en geef wat je kan geven. Moge Allah ieder rijkelijk belonen.

Wa alaykoum salam,

Tawbamoskee.nl

Walsteeg 22, Lochem

KVK: 41039963

 *DEEL DIT OOK GRAAG MET UW FAMILIELEDEN/VRIENDEN/KENNISSEN/COLLEGA’S*Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

583 donaties
€ 10.571,00
Doel: € 100.000,00
10%