Help mee ouderen een beter leven te geven!

Help mee ouderen een beter leven te geven! | Geld inzamelen
 
 
Help mee deze stichting op te zetten en ouderen een beter leven te geven.

De ouderenzorg is het gesprek van de dag. We weten allemaal dat er steeds meer bezuinigd wordt op de ouderenzorg en je steeds langer thuis moet blijven met alle gevolgen van dien.

Ik loop al wat jaren mee in de ouderenzorg. Van thuiszorg tot verzorgings en verpleeghuizen en ik kwam er nu achter dat ik een verschil kan maken hierin samen met anderen!

Ik heb zoveel dingen gezien die eigenlijk in deze tijd niet meer door de beugel kunnen en wij kunnen daar een verandering in maken!

Ik wil een stichting opzetten met de naam ouderenzorg.

Wat gaat deze stichting doen?

Ten eerste zal ik ouderen gaan helpen die het niet breed hebben in de thuissituatie maar ook in de verpleeg en verzorgingshuizen. Via onze stichting kunnen familie,zorgmedewerkers,vrienden etc iemand aanmelden die financiele hulp nodig heeft. wij zullen de aanvragen in behandeling nemen en de aanvragen bekijken en beoordelen en als dit kan realiseren. Ook zullen wij zelf opzoek gaan naar deze ouderen die onze hulp hard nodig hebben.

Een traplift, scootmobiel, hulp in huis en lichamelijke verzorging(producten). die niet wordt vergoed door een instantie of verzekering en waar mensen geen geld voor hebben.

Ook zal ik mij inzetten voor de ouderen in de verpleeghuizen en thuiszorg die geen familie hebben geen vrienden en die geen sociale contacten hebben. Ik zie zo vaak ouderen voorbij komen die zowat geen kleding hebben om aan te doen die met een onderbroek met gaten al jaren moeten doen omdat ze zelf geen geld hebben om nieuwe kleding te betalen of geen hulp hierbij krijgen. Ook zie ik ouderen met versleten gebitten die een nieuwe niet kunnen bekostigen omdat het eigen risico te hoog is of niet alles wordt vergoed en zo zijn er tal van anderen voorbeelden

Maar ook mensen in de terminale fase die geen vrienden of familie en naasten hebben die over ze waakt en die tijd er voor hun is. Ik wil voor die ouderen zorgen zodat zij in die tijd de nodige zorg en contact krijgen anderen zowel vrijwillig als betaald.

Ik zal het geld gebruiken om een stichting op te zetten bij de notaris en een website op te zetten. Omdat dit de grootste kostenposten zijn die ik niet zelf kan verwezelijke maar wel met u hulp! Het geld wat overblijft zal ik direct inversteren in het helpen van ouderen die het hard nodig hebben!

 

Help u mij deze droom werkelijkheid te laten worden?

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 10,00
Doel: € 10.000,00
0%

Deze actie is gesloten.