Help mee om onze Samos Hondjes te redden!

Help mee om onze Samos Hondjes te redden! | Geld inzamelen
 
 
Welke dierenvrienden helpen mij mee?

Op Samos sterven er veel hondjes, inclusief hun pups.

Ik zet mezelf in om dit probleem voor de toekomst op te lossen d.m.v donaties op te halen die gebruikt worden voor sterilisaties, dierenartskosten te betalen, adoptie naar Nederland etc..En natuurlijk om de opvang daar op te knappen zodat de asielhondjes een fatsoenlijk onderkomen hebben want ook in Samos kan het koud en nat zijn!

Helaas heb ik niet de mogelijkheid zoals Rosanna Kluivert, (overigens een geweldig lieve schat) om via tv en bekende Nederlanders geld in te zamelen. Ik ben niet jaloers, integendeel😊 maar zou best wel voor even een bekende Nederlander willen zijn.

Allemaal om mijn hondjes een beter leven te geven en een gouden mandje bij lieve mensen, Daarom ben ik ook vluchtbegeleider voor de honden die vanuit Samos naar Nederland komen.Vluchtbegeleider houd in dat de hondjes met gezondheidsverklaring mee moeten reizen op iemands paspoort. Wees gerust..ook deze hondjes MOETEN door de scan 😉

Ik doe dit in mijn eentje dus heb jullie hulp echt nodig!! De organisatie waar ik dit voor doe heet Samos Animal Protection nl 

WIE HELPT MEE?

IK HEB AL VIA MIJN FB PAGINE DONATIES BINNEN, DEZE ZET IK HIER NIET BIJ WANT AAN IEDERE DONATIE DIE HIER WORDT GEDAAN HANGT EEN PRIJSKAARTJE. GELUKKIG NIET VEEL MAAR WIL ZOVEEL MOGEKIJK JULLIE VOLLEDIGE DONATIES BEHOUDEN.

IEDERE EURO IS ER 1!

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 25,00
Doel: € 1.000,00
2%

Deze actie is gesloten.