Help mee en zet Down in het LICHT!

Help mee en zet Down in het LICHT! | Geld inzamelen
 
 
Muziek Project voor, door en over kinderen en volwassenen met Syndroom van Down!

Actie Muzikaal Project “De Kracht van Down (Power of Down)”.

Mensen met syndroom van down hebben unieke kwaliteiten, die wij door middel van muziek met zoveel mogelijk mensen willen delen. Songs die we graag op een album en een meezing album verzamelen en bij willen sluiten in een muziekboek met teksten, bladmuziek, gedichten, verhalen en illustraties van mensen met het syndroom van Down.

Vervolgens is het de bedoeling om er een theaterstuk van te maken, zodat een zo breed mogelijk publiek kan meegenieten van de unieke kwaliteiten van onze mensen met syndroom van Down.

Er zijn inmiddels 18 liedjes geschreven, gecomponeerd, gearrangeerd en in de studio opgenomen door onze ambassadeurs ‘Opera Familia’. Zij werken ‘Con Amore” mee aan het project, maar voor de productie is echter nog behoefte aan de nodige financiële ondersteuning. We richten ons met deze campagne in eerste instantie op de productie van de cd, de karaoke cd en bovengenoemd muziekboek. Hiervoor is op dit moment nog 15.000 euro nodig.

Gaan mensen met syndroom van down jou ook aan het hart, en wil je ons helpen om Nederland te laten zien hoe mooi ze zijn, draag je steentje dan bij via onze Crowdfunding campagne.

Alle beetjes helpen!


Dank je wel namens ons hele team,

Hanneke van Tongeren, voorzitter Stichting WijVoorJou

 

Cadeau voor donateurs!

Mail naar contact@stichtingwijvoorjou.nl om je gegevens door te geven en dan komt uw cadeau uw kant op wanneer het project gefinancierd is!
Bij donaties vanaf € 100,- krijg je de cd met de liedjes gratis thuisgestuurd. 
Bij donaties vanaf € 250,- ontvang je het gehele boek inclusief cd en karaoke cd.

Voor meer info: www.stichtingwijvoorjou.nl en www.operafamilia.com

Deel op Facebook, Twitter en andere social media en help mee!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

1 donatie
€ 50,00
Doel: € 15.000,00
0%

Deze actie is gesloten.