Help mee aan een hondenuitlaatservicebus!

Help mee aan een hondenuitlaatservicebus! | Geld inzamelen
 
 
Make my dreams come true!

Lieve familieleden, vrienden, oud-collega's, kennissen, buren en de rest,

Zoals de meeste weten ben ik druk bezig om van mijn hobby mijn werk te maken. Alle plannen liggen klaar, cursussen verlopen soepel en ik haal er zoveel plezier uit! Er is alleen één maar. De financiering voor een Hondenuitlaatservice bus krijg ik niet rond. Ik kan natuurlijk kijken voor een goedkopere bus waar ik de honden in kan vervoeren, maar ik wil het goed doen! De welzijn en de veiligheid van de honden staat voorop en daarvoor heb ik een bus nodig die daarop is ingericht. Nu heb ik een bus op het oog die werd gebruikt door de KNGF Geleidenhonden, een perfect ingerichte bus voor het vervoeren van honden dus!

Om mijn droom waar te kunnen maken heb ik jullie hulp nodig. De ene kant schaam ik me ervoor dat ik jullie om hulp moet vragen, aan de andere kant wil ik ontzettend graag aan de slag! Dit is wat ik wil en ik ga ervoor!

Het bedrag maakt niks uit, elk tientje is al een helpend tientje!

Ik wil jullie alvast ontzettend bedanken voor alle hulp en steun!

Natasja van Dalen
27-10-2018

beste allemaal,

Ik wil jullie door middel van deze update laten weten dat ik in onderhandeling ben met het autobedrijf waar de bus te koop staat. Ook sta ik nu ingeschreven bij de kvk! Ik start 14 januari 2019! 

Hondenuitlaatservice DogFit! 2

 

Ik ben druk bezig met de website en zodra deze af is laat ik het jullie weten! 

 

Iedereen die al gedoneerd heeft ontzettend bedankt! 

 


19 donaties
€ 425,00
Doel: € 2.000,00
21%

Deze actie is gesloten.