Help mee aan een fijne start voor jonge gezinnen

Help mee aan een fijne start voor jonge gezinnen | Geld inzamelen
 
 
Help mee aan een passend onderkomen voor hulp aan jonge gezinnen in psychische nood

Als vrouw heb je de bijzondere mogelijkheid om leven in je te dragen en te geven. Het is een tijd om te koesteren en als iets heel moois te ervaren. Gelukkig ervaren veel vrouwen hun zwangerschap op deze manier. Maar vaak ook niet. Er gebeurt heel veel in deze periode, maar zeker ook tijdens en na de bevalling. Zowel lichamelijk als geestelijk komt er een hoop op je af. 

Sommige vrouwen belanden helaas in een depressie. Ongeveer 6% van alle zwangere vrouwen ervaart een prenatale (prepartum) depressie en maar liefst 1 op de 10 vrouwen ervaart een postnatale (postpartum) depressie. Wij bieden deze vrouwen, en ook hun partners, ondersteuning en begeleiding op psychisch en emotioneel gebied. Dit doen wij geheel vrijwillig en het is hard nodig! We merken de positieve aspecten die het hen brengt, en dat is zo fijn.

Gelukkig komt er steeds meer openheid op dit gebied. De vraag naar psychische ondersteuning en begeleiding neemt daardoor toe.

Wat wij doen

Yaavie is een organisatie waar wij voorlichtingsavonden, persoonlijke begeleiding en groepsbijeenkomsten bieden (zie www.yaavie.nl). Wij doen dit vrijwillig. Om dit optimaal te kunnen blijven doen hebben we een nieuw onderkomen nodig waar wij deze mensen kunnen blijven helpen.

Waarom een nieuw pand

Het huidige pand is te klein geworden. Het nieuwe onderkomen zal bestaan uit meerdere spreekkamers, zodat we meer mensen tegelijkertijd kunnen helpen. Daarnaast is er een grotere zaal beschikbaar zodat meer mensen de voorlichtingsavonden kunnen bijwonen. Tevens biedt het nieuwe pand een ruimte waar (aanstaande) moeders kunnen ontspannen. Met het bedrag van € 88.000,= komen we een heel eind op weg om dit te realiseren.

Wat levert het je op

Met jouw bijdrage help je een nieuw gezin aan een fijne start. Het is zo belangrijk voor de moeder om emotioneel goed in d'r vel te zitten, want daardoor zal de baby en het nieuwe gezin ook meer geluk ervaren. Een fijne start, een fijn gezin!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 88.000,00
0%

Deze actie is gesloten.