Help mee aan bewegen in de buitenlucht!

Help mee aan bewegen in de buitenlucht! | Geld inzamelen
 
 
Help je de bewoners van Ingelanden aan een duo fiets?

Lieve mensen,

Zijn jullie bekend met NAH? Ik was dat niet, tot ongeveer 8 jaar geleden... In januari 2013 werd ons leven op z'n kop gezet door de vreselijke diagnose van hersentumor bij mijn man Sander! Helaas is het sindsdien alleen maar bergafwaarts gegaan. Gelukkig kan ik zeggen dat hij inmiddels al bijna 4 jaar in een heel fijn verzorgingshuis woont. Hij woont daar samen met relatief 'jonge' mensen die te kampen hebben met 'Niet aangeboren hersenletsel' (NAH). Ieder met een andere oorzaak, van CVA, hartstilstand, tumor tot Parkinson. Allemaal ziektes die leiden naar het niet meer zelfstandig kunnen functioneren. Wat de bewoners in dit huis wél kunnen wordt enorm gestimuleerd. Zo ook met bewegen, wat voor mijn man en andere bewoners erg belangrijk is. De bewoners fietsen graag, maar dit kan alleen onder begeleiding op een duofiets. De huidige duofiets functioneert echter niet meer naar behoren waardoor een nieuwe nodig is. Met hulp van de foundation van Edwin van der Sar hebben we al een klein deel van de duofiets bekostigd. Er resteert ons nog een bedrag van €5500,- bij elkaar te sparen. De fiets kost in totaal €8.950,- en zal in goed beheer bij het verzorgingshuis zijn. Ruim 15-20 mensen kunnen en zullen gebruik maken van de duofiets door te genieten van de frisse buitenlucht, beweging en het gezelschap van de medebestuurder. Helpen jullie ons deze duofiets bij elkaar te sparen zodat zij snel weer naar buiten kunnen? Uw steun wordt enorm gewaardeerd door alle bewoners, hun families en het personeel van het verzorgingshuis. Alvast bedankt!

Alvast dank en lieve groet van Anjanee (vrouw van Sander) en Elleke (welzijnsmedewerker Ingelanden)

Anjanee Tedjai
17-12-2020

Lieve mensen,

Wauw! Wat in oktober samen met Elleke begon als brainstorm om een nieuwe fiets te kunnen krijgen resulteert in december in een mooie actie waarbij we in de eerste week al ruim €2000,- ophalen. Trots dat we waren! 

En toen belde het AD mij, onze Mariska had hen getipt om de actie extra aandacht te geven. Een tip die resulteert in een persoonlijk verhaal met enorm veel aandacht voor de impact van de ziekte op ons leven. Het verhaal, de harde realiteit voor Sander en mij, raakt vele mensen. Binnen 1 dag na publicatie van het artikel is het bedrag voor de fiets opgehaald, ongelooflijk! Sterker nog, we zitten er bijna €2000,- boven!!! Nooit hebben we dit durven dromen! Een mooie samenwerking tussen Elleke, Mariska, Sander en mij.... 

Sander is supertrots, en wat is het mooi om te zien dat hij, ondanks een nare ziekte, in staat is om voor zichzelf en z’n maatjes bij 'Ingelanden' het verschil te maken. “Waarde toevoegen” zoals hij dat vroeger altijd zei 😊.

Alle dank aan iedereen voor de lieve woordjes en mooie donaties! We laten snel weer wat van ons horen, ook over wat we met het extra bedrag gaan doen.

Lieve groet,
Elleke, Mariska, Sander & Anjanee

 


351 donaties
€ 8.095,00
Doel: € 5.500,00
147%