Help me om te studeren

Help me om te studeren | Geld inzamelen
 
 
Wil heel graag me studie betalen.

Ik ben Susanne een moeder van 26 jaar en heb 2 kindjes. Ik wil toch heel erg graag mijn diploma halen en ben dus weer begonnen met school. Ik wil mijn kinderen een goede toekomst geven en zonder een diploma word dat moeilijk.

School is erg duur en zo ook de boeken. Ik leef van een minimum inkomen en moet daar ook al me vaste lasten van betalen. Maar toch wil ik blijven studeren om zo ook aan me kinderen mee te geven dat studeren heel belangrijk is. En dat als je iets graag wilt er voor moet gaan. 

We hebben hele zware jaren achter de rug en daarom zou dit mij heel goed vooruit helpen. Want ik raak zo anders dieper in de geld problemen en dat wil ik niet. En vooral niet voor mijn kinderen. Ik gun hun het beste van de wereld en zo op deze manier hoop ik dat waar te maken. En dat ze trots op me zullen zijn als ik me diploma's in handen heb.

Ik studeer nu op de MBO  niveau 4 voor filiaalmanager. Daarna wil ik nog me HBO gaan doen boekhouden. En daarna zou ik graag een eigen bedrijf openen. Deze studie duurt 2 jaar. En daarna me HBO 4 jaar. Dus nog 6 jaar lang moet ik studeren en dat kost dus erg veel geld. Elk jaar nieuwe boeken, elk jaar lesgeld. Zo komen er ook extra kosten bij zoals opvang etc. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00

Deze actie is gesloten.