help me gezin uit de schulden

help me gezin uit de schulden | Geld inzamelen
 
 
Ik wil graag uit de schuld met mijn vrouw en kinderen.

Hallo, ik ben Vincent

Ik ben 28 jaar getrouwd met een wereldvrouw en heb 3 stiefkinderen en 1 kleine man van mezelf.  

Wij besloten om in 2015 te trouwen omdat mijn vrouw zwanger was van de jongste en we echt van mekaar houden.

Mijn vrouw dr ex man heeft met de scheiding afgesproken dat hij in het oudelijke huis mocht blijven met inboedel en de schulden op zich nam. De beste meneer is werkeloos geraakt en eigen bv gehad en is failliet gegaan, in de tijd van het huwelijk heeft hij ook enkele creditcards gehad waar wij rekeningen van krijgen.

De beste man heeft nog nooit alimentatie betaald omdat hij wettelijk gezien niet kan zegt hij maar wel zwart werkt, en omdat meneer al 3 jaar geen woonadres meer waardoor deurwaarders van die tijd naar ons zijn gekomen en beslag na beslag na beslag hebben gelegd. We hebben veel kunnen lenen van mensen maar dat is opgehouden helaas. Wij zitten inmiddels bij schuldhulp maar het is echt een extreem bedrag en van ons weekgeld kunnen we eigenlijk niet leven.

Mijn doel is om schuldvrij te worden, ik werk maar kan dit niet meer betalen en wil zijn kinderen en de mijne ook normaal een snoepje kunnen geven.

Iedereen die dit leest, en ook al geef je 0,50 cent! Ik ben al heel blij als ik via deze weg met mijn gezin geholpen kan worden want ik wil heel graag uit de shit zo gezegd.

Als ik zelf geld over zou houden ja dan zou ik andere mensen die via deze weg geld vragen ook helpen omdat ik weet dat zover in de shit zitten niet leuk is en ook thuis stress kan leveren, maar iedereen die mijn hiermee wilt helpen wil ik echt vast heel erg bedanken als u wat stort daarmee word wel mijn vrouw en ik geholpen, maar bovenal vier kinderen!

Dank u wel voor het lezen en eventuele donatie,

Gezin ZeemanEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 30,00
Doel: € 37.500,00
0%

Deze actie is gesloten.