Help me een handje

Help me een handje | Geld inzamelen
 
 
Alle kleine beetjes helpen

Lieve mensen,

Ik ben een jonge vrouw van 21 jaar met een dochtertje van 2. Ik volg een mbo 2 opleiding en ik werk parttime in een verpleeghuis.

doordat ik een alleenstaande mama ben en geen hulp van mijn ouders kan krijgen, probeer ik dit via hier in de hoop dat dit me wel lukt... ik heb namelijk schulden.. ja schulden. Zelf vind ik het heel erg vooral omdat ik bang ben dat ik mijn dochtertje te kort doe of dat ik op een dag de huur niet kan betalen.

Ik heb naar alle mogelijkheden gekeken alleen kan ook bij geen instantie terecht omdat ik geen wettelijk inkomen heb (studiefinanciering) en een 0-uur contract.

Al sinds jong af aan woonde ik niet thuis en heb ik veel scholen gezien. Op mijn 18e besloot ik er even mee te stoppen omdat ik mijn eigen plekje wilde maken en lekker wilde werken. Kort hierna raakte ik zwanger van mijn dochtertje en wilde ik er alles aan doen om voor ons samen alles compleet te maken. Hierdoor besloot ik om mbo 1 te gaan volgen die ik heb gehaald. Nu ben ik met het laatste jaar mbo 2 opleiding bezig.

Ik vraag jullie hulp omdat ik schuld heb, hieronder zie je een klein overzichtje waaruit de schulden uit opgebouwd zijn;

2x eigen risico
3x tandarts speciefiecatie
2x schoolgeld
1x gblt belastingen


Nu ik sinds juni vorig jaar verhuisd ben, ben ik bang dat ik het nu niet meer ga redden om alleen mijn eigen dingen op te lossen. Mijn schulden kan ik deels aflossen per keer en ben bang dat de andere deel erg gaat oplopen. vandaar dat ik deze oproep doe.

Help me alstublieft een handje, voor het te laat is. graag zou ik WEL hier ook wat voor terug willen doen indien u omgeving Gelderland / Utrecht woont.

Alvast bedankt, liefst een hulpzoekende dameEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 20,00

Deze actie is gesloten.