Help me bij mijn strijd tegen die grote bank...

Help me bij mijn strijd tegen die grote bank... | Geld inzamelen
 
 
Mijn droom is een nachtmerrie geworden..

Lieve jij, 

Bedankt dat je mijn actie hebt geopend. Ik kan mijn actie niet bekend maken aan mijn familie en bekenden dus ik hoop dat jij, lieve onbekende, mijn verhaal wel aan wilt horen en mij dat steuntje in de rug kunt/wilt geven.. Waarom ik mijn familie en vrienden niet om steun kan vragen leg ik je graag hieronder uit. Al jaren droom ik van een eigen onderneming. Mijn creatieve brein lijkt wel een ideeën-machine en heeft in de loop der tijd behoorlijk veel overuren gedraaid :) Ik ben alleenstaande moeder van een prachtige meid van 10 jaar oud. Ik heb me in de loop der jaren opgewerkt tot accountmanager en heb altijd het maximale uit mezelf gehaald, ik wist dat ik meer kon!

Twee jaren geleden heb ik de stoute schoenen aangetrokken: YES! Mijn eigen onderneming, zó trots ♡ Het was nooit mijn droom om rijk te worden, maar het was mijn droom om mijn creativiteit, mijn ambitie en organisatorische kwaliteiten eindelijk in mijn eigen onderneming uit te kunnen voeren. En dat ik hiermee mijn vaste lasten en brood mee kon betalen. Een cent extra is natuurlijk altijd fijn..maar goed..

Om mijn ambitieuze plannen te kunnen uitvoeren ben ik met mijn businessplan naar (noem liever niet de naam) een grote bank gegaan. Ik ben opgegroeid met deze bank en heb dus ook mijn privé rekening en hypotheek bij deze bank lopen. Vandaar mijn keuze om hier de zakelijke rekening af te sluiten en mijn leningaanvraag te doen. Ik had een zeer ambitieus plan, maar was na diverse onderzoeken en berekeningen wel haalbaar. De bank was onder de indruk van mijn ambitieuze plan en ondernemers vaardigheden en heeft me een lening verstrekt van € 42.000,-  

Alles zag er rooskleurig uit en ging me voor de wind. Gehuurd pand beetje verbouwd en een korte tijd later gingen de deuren van mijn eigen onderneming open. Big smile! :) 

Deze smile staat nu op huilen.....

Nu bijna twee jaren, vele gesprekken bij de gemeente en overkoepelende overheidsinstanties later, blijkt dat deze bank mij een ongeoorloofde lening heeft verstrekt. 

Ik heb een winstgevend bedrijf, maar omdat de aflossing zó hoog is, heb ik in de loop der tijd, iets wat ik nooit heb gehad, schulden opgebouwd. Al mijn spaargeld heb ik er in gestoken om te overleven, bijna alles verkocht wat me lief is en enigszins waarde had, om meedenkende leveranciers wél te kunnen betalen. De belastingdienst is nu bijna zover om beslag te gaan leggen.

Ik heb diverse gesprekken bij de bank gehad met de vraag of ze mijn lening willen aanpassen, maar daar willen ze absolúút niet aan meewerken, want tjah.."We hebben u een lening verstrekt met staatsgarantie, dus als u het niet redt, verkopen we eerst uw woning en gaan dan naar de staat om ons geld te halen". Rechtsbijstandsverzekeringen (privé en zakelijk) kunnen me beiden niet helpen; privé rechtsbijstandverzekering niet, omdat het om een zakelijk conflict gaat en zakelijk niet, omdat het om een conflict met een bank gaat (conflicten met banken zijn in een clausule uitgesloten; ik ben dus blijkbaar niet de eerste kleine mkb'er wat een conflict met een bank heeft..)

Ik ben echt ten einde raad en heb echt alles gegeven wat in me dat, gevochten om mijn droom te laten uitkomen. Maar ik kan bijna niet meer..ik ben op.. De angst dat mijn kleine huisje wordt verkocht vreet mij van binnen op. 

Mijn ambitie om te ondernemen is nu een ambitie om te overleven geworden..

Mijn familie en goede bekenden heb ik al om hulp gevraagd, maar helaas kan/wil niemand mij helpen en ik heb angst als deze actie bekend raakt in mijn omgeving, klanten zullen wegblijven...

Wil jij me helpen? Ieder beetje is welkom om wellicht mijn huisje te kunnen redden voor mij en mijn dochter..

Bedankt voor het lezen van mijn verhaal en wellicht je donatie.

Xxx

Ps. Ik beloof je vanuit het diepst van mijn hart dat jouw  donatie niet in rook opgaat. Ik wil mijn dochter zó graag bewijzen dat je met keihard werken en nooit opgeven wél je persoonlijke doelen kunt behalen. En dat ik haar later kan vertellen dat ik mijn doel nooit had kunnen behalen zonder jou, degene die mijn verhaal heeft afgelezen en mij heeft gesteund in mijn strijd tegen die grote bank... Bedankt dat je er bent ♡

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 20.000,00
0%

Deze actie is gesloten.