Help Max en zijn moeder Yvonne Floor

Help Max en zijn moeder Yvonne Floor | Geld inzamelen
 
 
Help Max en zijn moeder Yvonne Floor

Help Yvonne Floor en haar zoon Max! 

(For English translation, scroll down please)

Op 23 december 2018 is Max weggelopen uit een gesloten instelling voor jongeren. De reden? Max wil graag bij zijn moeder Yvonne wonen en was zeer ongelukkig in de gesloten instelling. Yvonne is vrijwel iedere contact met haar kinderen geweigerd door jeugdzorg. Yvonne is na een moeilijk huwelijk, gescheiden van haar ex man en probeert al vele jaren lang haar kinderen terug te krijgen die door jeugdzorg met veel onrecht toegewezen zijn aan de vader. Yvonne  kan door de jarenlange problemen geen advocaat in de arm nemen en daarom start ik samen met de link en de stichting Protective Mothers Revolution deze doneer actie. Het geld van de doneeractie zal worden gebruikt voor zowel juridische kosten en onderzoekskosten als kosten die er zijn om het leven van Yvonne na detentie mogelijk te maken.

Op 13 januari 2019, na een klopjacht, zijn Max en zijn moeder Yvonne Floor opgepakt. Yvonne is op voorwaarden vrijgelaten uit haar voorarrest, maar Max zit nog in een extra beveiligde jeugdinrichting zodat hij niet kan ontsnappen. Om het verhaal goed te begrijpen, raden wij iedereen aan om het verboden boek van Yvonne Floor te lezen. Vindbaar onder deze link

 

Wij hopen allen dat u ons wilt helpen Max en Yvonne te helpen. Uw donaties worden gebruikt voor juridische kosten en anderszins om zowel Max als Yvonne vrij te krijgen en gezuiverd van alle blaam en ellende die zij mee hebben moeten maken.

 

Alle donaties gaan naar de Stichting link. Zij gaan ervoor zorgen dat de kosten voor advocaten en anderszins betaald worden.

Er is een speciale facebook groep (link) om na te praten als je hier behoeft aan hebt, voor mensen die zeer geraakt zijn na het lezen van het verhaal van Max en Yvonne. Fake profielen worden hier niet toegelaten.

 

PLEASE HELP MAX AND HIS MOTHER YVONNE FLOOR!

On december 23, 2018 Max ran away from a closed youth facility.
Max is a 13 year old boy who has been physically abused.

The reason for this? Max would love to live with his mother Yvonne.

His mother has been denied almost all contact with her children.

After a troubled marriage, Yvonne has been fighting for years now, to get her children back.
Yvonne can no longer afford to pay for a lawyer, to legaly assist her in her emotional quest for justice.

Therefore I have started this REQUEST FOR DONATION, together with www.womenscoalitioninternational.org and the Foundation Protective Mother's Revolution.

To be able to understand the full story, we would strongly advice everyone to read Yvonne Floor's book, but is not yet available in English.

We all sincerely hope you will assist us in helping Yvonne and her son Max.
Your donations will be used to pay for the legal costs among other necessary costs to free and vindicate both Max and Yvonne.

All donations will go directly to the foundation Protective mothers revolution.
They will ensure all legal fees and other important bills are paid.

 There is a special facebook page to support this crowdfunding linkEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
253 donaties
€ 7.930,00
Doel: € 20.000,00
39%