Help MAX aan nieuwe apparatuur

Help MAX aan nieuwe apparatuur | Geld inzamelen
 
 
Diefstal MAX met grote gevolgen.

Afgelopen vrijdag, 25 mei, werd Stichting MAX in Alphen aan den Rijn onaangenaam verrast door de diefstal van hun CD spelers en mengtafel. Dat deze laffe daad grote gevolgen voor hun als kleine vrijwilligersorganisatie heeft zal niemand verbazen. De vervanging van de gestolen apparatuur komt in totaal op 6800 euro.

MAX is een organisatie die draait op vrijwilligers, donaties en subsidies en zet zich in voor jongeren en schoolgaande kinderen. Ook verzorgt MAX kleinschalige feesten en partijen.

Helaas is de apparatuur door omstandigheden niet verzekerd door de verzekeringsmaatschappij omdat er geen braakschade is. Vandaar dat ik (organisator van het feest "Techno aan den Rijn") een oproep doe aan u als bewoner en ondernemer van Alphen aan den Rijn. Kent u bedrijven of bent u een ondernemer die het jongerenwerk van MAX zou willen helpen? Bent u particulier en kunt draagt u MAX een warm hart toe. Dan roep ik u op om te doneren. Elke gift is welkom.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
45 donaties
€ 923,00
Doel: € 6.500,00
14%

Deze actie is gesloten.