Help Mary aan een plotter!

Help Mary aan een plotter! | Geld inzamelen
 
 
Mijn moeder heeft graag één ding dat ze erg graag wil hebben. Een plotter.

Hoi Allemaal,

De meeste van jullie zullen mijn moeder, Mary Ossevoort, misschien wel kennen. Als jullie haar kennen weten je wat ze allemaal voor een ander doet. En als je haar niet kent zal ik het je even vertellen.

Naast haar werk bij Albert Heijn heeft mijn moeder een passie om mensen te helpen. Ze staat altijd voor iedereen klaar. Met behulp van donaties maakt ze voedselpakketen voor mensen die het goed kunnen gebruiken. Elk jaar maakt ze kerstpakketten voor gezinnen die het moeilijker hebben. Dit doet ze met ontzettend veel liefde. Dit jaar heeft ze zelfs een speelgoedactie gehouden met Sinterklaas. Met meer van 300 cadeautjes heeft ze heel wat kindjes blij kunnen maken! 

Zoals je misschien begrijpt zit daar ontzettend veel tijd in. Ze heeft dan ook weinig tijd om iets leuks voor haarzelf te doen. Iets wat ze heel graag zou willen doen is werkjes maken met een plotter. Wat is plotter? Dat is een soort printer waar je stickers mee kan maken. Zodat ze deze werkjes weer kan uitdelen en anderen blij mee kan maken. Een beter doel is er niet toch? Wij zouden deze erg graag aan haar willen geven. Maar helaas is dat voor ons niet mogelijk aangezien deze apparaten meer dan €250,- kosten en daarnaast nog de benodigdheden. Daarom zouden we zeker jullie hulp kunnen gebruiken. Mocht je een hard werkende vrouw die in haar eigen tijd alles voor een ander doet blij willen maken? Doneer dan zodat we met z'n allen een geweldig cadeau kunnen geven. 

 

Liefs,

Esmee Ossevoort (haar dochter)

Esmee Ossevoort
18-12-2018

Wauw! Wat zijn jullie een toppers! Ik kan niet anders dan jullie ontzettend bedanken. Samen gaan we mijn moeder blij maken. 😘


23 donaties
€ 335,00
Doel: € 400,00
83%

Deze actie is gesloten.