Help Maru en haar zus Aimee

Help Maru en haar zus Aimee | Geld inzamelen
 
 
Help Maru en haar zus Aimee

Misschien hebben jullie wel gehoord over de situatie in Venezuela:
voedsel en medicijnen zijn niet meer te verkrijgen!

De twee zussen van Maru, Aimee en Ana Maria wonen met hun moeder in Venezuela. Omdat er geen voedsel en medicijnen meer te verkrijgen zijn en er een dictatuur heerst, is het ontzettend onrustig in Venezuela. Er zijn rellen en er is veel geweld. Op dit moment is Caracas, de hoofdstad van Venezuela, de meest onveilige stad van de wereld.

Helaas is het geld van de familie die vroeger een goed lopende apotheek had niets meer waard.
Deze situatie levert heel veel stress op bij de familie van Maru. Binnenkort komt Aimee naar Nederland. Hier kan ze bijkomen van alle stress en weer wat op sterkte komen. Ze heeft haar zus Maru, al 6 jaar niet meer gezien!

Een vliegticket van Venezuela naar Nederland is door de gigantische inflatie ontzettend duur geworden: de familie kan dit niet zelf meer betalen. De afgelopen jaren zijn er al veel kosten voor de familie in Venezuela geweest, die door Karel en Maru betaald zijn.

Als familie en vriendin van Maru willen we haar op alle mogelijke manieren helpen en daarom willen we haar en haar Venezolaanse familie een hart onder de riem steken.

Elke donatie, klein of groot, is van harte welkom! Wij willen ieder die een donatie achterlaat, ontzettend bedanken.

Voor vragen over deze actie kunnen jullie altijd contact opnemen met Tinie of Janet. Ook als je liever niet digitaal wilt doneren.


Tinie Zoutman en Janet Boonstra

Tinie en Janet
24-07-2018

24-7-2018

We zijn blij verrast door alle donaties van afgelopen weken. Ook hebben we van diverse kanten positieve reacties ontvangen waarin vaak wordt aangegeven dat mensen blij zijn met deze mogelijkheid om Maru en Aimee te helpen.
Voor degene die nog niet helemaal op de hoogte zijn, Aimee is onlangs in Nederland aangekomen.
Het streefbedrag is inmiddels bereikt maar doneren is nog steeds mogelijk. Het is de bedoeling dat de actie tot eind september open blijft staan. Mocht u nog een bijdrage willen leveren: graag!
Janet en Tinie

 

30-9-2018

De actie is bijna afgelopen en daarom een korte terugblik. Aimee is in juli aangekomen in Nederland en heeft eerst veel tijd doorgebracht met het gezin van haar zus Maru. Daarna is Aimee voor bezoek aan bekenden naar Spanje vertrokken.
Er is boven verwachting veel gedoneerd en Karel en Maru zijn erg dankbaar voor het resultaat dat deze actie heeft opgeleverd. Ook vinden ze het fijn dat deze actie veel meelevende reacties heeft losgemaakt.
De ontvangen donaties zijn onder andere uitgegeven aan vliegtickets, premie zorgverzekering en kosten van levensonderhoud. Een deel van het geld is gereserveerd om de familie in Venezuela ook in de toekomst te kunnen blijven ondersteunen.
Bent u benieuwd hoe het nu gaat met Aimee en de andere familieleden in Venezuela neem dan gerust eens contact met ons op. We vertellen er in een persoonlijk gesprek graag meer over.

Janet en Tinie 

 

 

 

 


38 donaties
€ 2.595,00
Doel: € 1.500,00
173%

Deze actie is gesloten.