Geld inzamelen | Help Maru en haar zus Aimee
 
 

Help Maru en haar zus Aimee

Help Maru en haar zus Aimee

Misschien hebben jullie wel gehoord over de situatie in Venezuela:
voedsel en medicijnen zijn niet meer te verkrijgen!

De twee zussen van Maru, Aimee en Ana Maria wonen met hun moeder in Venezuela. Omdat er geen voedsel en medicijnen meer te verkrijgen zijn en er een dictatuur heerst, is het ontzettend onrustig in Venezuela. Er zijn rellen en er is veel geweld. Op dit moment is Caracas, de hoofdstad van Venezuela, de meest onveilige stad van de wereld.

Helaas is het geld van de familie die vroeger een goed lopende apotheek had niets meer waard.
Deze situatie levert heel veel stress op bij de familie van Maru. Binnenkort komt Aimee naar Nederland. Hier kan ze bijkomen van alle stress en weer wat op sterkte komen. Ze heeft haar zus Maru, al 6 jaar niet meer gezien!

Een vliegticket van Venezuela naar Nederland is door de gigantische inflatie ontzettend duur geworden: de familie kan dit niet zelf meer betalen. De afgelopen jaren zijn er al veel kosten voor de familie in Venezuela geweest, die door Karel en Maru betaald zijn.

Als familie en vriendin van Maru willen we haar op alle mogelijke manieren helpen en daarom willen we haar en haar Venezolaanse familie een hart onder de riem steken.

Elke donatie, klein of groot, is van harte welkom! Wij willen ieder die een donatie achterlaat, ontzettend bedanken.

Voor vragen over deze actie kunnen jullie altijd contact opnemen met Tinie of Janet. Ook als je liever niet digitaal wilt doneren.


Tinie Zoutman en Janet BoonstraEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.


 

Laat een reactie achter

31 donaties
€ 1.775,00
Doel: € 1.500,00
118% / 72 dagen te gaan