Help Martijn naar de USA

Help Martijn naar de USA | Geld inzamelen
 
 
Maken jullie het mogelijk dat ik naar de USA kan ?

Over mij

Ik ben een jonge man van nu 31, bijna 32 en ik heb een rugzakje een rugzakje gevuld met autisme, adhd en lichte verstandelijke beperking. Heb daar door erg veel mee gemaakt. Zoals ieder mens heb ook ik een droom /wens die wens heb ik al 10 jaar. Alleen die wens kan ik helaas door mijn beperkingen niet zelfstandig uitvoeren, daar heb ik hulp bij nodig, en die hulp kost geld. Mijn droom, mijn wens is een reis naar USA/ (Amerika), die wens is ontstaan uit mijn fascinatie voor films/ series, heb dan zelf ook een aardige collectie van ruim 1000 films en series en flink wat titels gezien zo ongeveer 7800 stuks, zoals de film Dances with wolves, The Revenant door die en vele andere films die gemaakt worden in de USA (Amerika), Hollywood heb ik een flinke aantrekkingskracht overgehouden aan dat land, zoals de eindeloze landschappen en natuur zoals, Los Angelas de enorme gebouwen, oa New York en Las Vegas met zijn hele vele lichtjes, waar ook vele films opgenomen worden, en de cultuur en de diversiteit van het land zoals de verschillen met het klimaat (Waar ik ook zeer in geïnteresseerd ben), buiten dat leent dit zich alles prima om mijn hobby fotografie er op uit te oefenen.

 

Waarom ik dit wil !!!
Ben vaak zat op vakantie geweest vroeger en nu nog ging/ga ik altijd met mijn ouders op vakantie, in principe is dat ook soort begeleide vakantie, buiten dat is het altijd gezellig. Alleen vanwege de gezondheid problemen van mijn moeder is het onmogelijk voor mijn moeder om langer dan 3 uur te vliegen, en het wordt zelfs onmogelijk om nog te vliegen in de toekomst. Het lukt mij niet om zelfstandig op vakantie te gaan, ben er gewoon niet klaar voor en in de toekomst zal dat ook niet gaan veranderen.

De afgelopen jaren is er in mijn leven veel veranderd, na het alleen wonen (wat niet ging) woon ik nu 24u begeleid in een woongroep.

Mijn verschillende werkgevers met vaste contracten faalde, nu sinds 2015 heb ik dagbesteding werk dus zonder een contract en dat gaat super, dus die 2 stressfactoren zijn opgelost.

Ook heb ik 2 jaar lang een cursus/training gevolgd om, om te gaan met mijn agressie en emotie in verband met mijn autisme, door die cursus te volgen ben ik enorm veranderd en gegroeid, mijn ouders zeggen zelfs dat de echte Martijn is nu naar voren gekomen, doelend op het feit dat ik echt soms 2 personen was. Nu dat alles zo veranderd is, ik dus zo ontzettend hard aan mezelf heb gewerkt om te zijn waar ik nu ben, vond ik dat ik er aan toe was om mijn droomreis, mijn grootste wens waar te gaan maken. Het voelt ook aan als ,dit is mijn cadeau aan mezelf.

Want de vele dingen waar ik aan gewerkt heb zijn gelukt, dus nu alleen deze droom nog, waar ik dus al zo lang naar uitkijk.

Alleen het enige waar ik nog mee rond loop is dat er begeleiding mee moet om ons te ondersteunen, want zonder professionele begeleiding kunnen wij niet gaan, alleen al deze kosten,zoals de vliegreis, het hotel en alle bijkomende kosten ect, ect moeten wij dragen. En aangezien de reis op zich al best wat kost, worden die kosten best hoog. En dat is met alleen maar een wajong uitkering best lastig te bekostigen.

Met dit alles te hebben gezegd, zoek ik eigenlijk bedrijven, particulieren of organisaties die mij een financiële ondersteuning willen geven zodat ik mijn droom werkelijkheid kan maken !

P.s. Deze brief is mede tot stand gekomen door derde.

Hoop dat ik zo voldoende heb verteld en dat mijn droom, goed overkomt.

Met vriendelijke groet,

 

Martijn HesselsEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
4 donaties
€ 30,00
Doel: € 4.500,00
0%

Deze actie is gesloten.