Help Martijn na aanrijding met trein!!

Help Martijn na aanrijding met trein!! | Geld inzamelen
 
 
Auto verwoest door trein, verzekeraar dekt niks......

Nadat de auto van Martijn verwoest werdt door een trein, krijgt hij hier geen cent voor terug.

Dit is de reden dat we een doneeractie zijn gestart, Martijn spaarde namelijk een flinke poos voor een auto. Na het geld bij elkaar gesprokkeld te hebben kocht hij zijn Toyota Yaris T-sport om naar school te gaan. Martijn doet de opleiding automotive aan het fontys in Eindhoven, en als student heb je niet zomaar nog eens 3000 euro bij elkaar gespaard. Helaas heeft hij deze auto maar 3 maanden mogen gebruiken.

Het volgende overkwam deze autoliefhebber:

In een bocht voor de spoorwegovergang kreeg hij een klapband, waarna de auto oncontroleerbaar was en op het spoor terecht kwam. Omstanders hebben nog geprobeerd de auto van het spoor te krijgen maar dit lukte niet optijd, met als gevolg dat de auto geschept werd door een goederentrein. Er is werkelijk niks meer van de auto over, en de verzekeraar dekt alleen de schade van de tegenpartij (trein). We kunnen natuurlijk al van geluk spreken dat dit zo afgelopen is, en deze 18 jarige jongen het er zo vanaf heeft gebracht!

Via deze weg hopen we het sparen van Martijn te vergemakkelijken! Zodat hij snel weer lekker aan een autootje kan sleutelen!!

 

Enkele persberichten:

http://www.bd.nl/regio/boxtel-schijndel-e-o/boxtel/martijn-18-ziet-een-goederentrein-tegen-zijn-auto-knallen-ineens-kon-ik-niet-meer-sturen-1.6888012

http://www.bd.nl/regio/boxtel-schijndel-e-o/haaren/weer-pech-voor-martijn-geen-cent-van-verzekering-na-botsing-met-goederentrein-1.6892982

http://www.ad.nl/binnenland/weer-pech-voor-martijn-geen-cent-van-verzekering-na-botsing-met-trein~a1c8917d/Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
94 donaties
€ 1.470,00
Doel: € 3.000,00
49%

Deze actie is gesloten.