Help Marlies Leven

Help Marlies Leven | Geld inzamelen
 
 
Genezen van Lyme is kostbaar, van levensbelang en mogelijk dankzij uw hulp!

03-01-2019

Hallo daar!

Graag stel ik mij even in het kort voor. Mijn naam is Marlies Gerits-Pijper en ik heb de prachtige leeftijd van 32 jaar bereikt. Met liefde voerde ik het verpleegkundig vak uit, ik ben partner van de liefste man die ik me kan wensen en daarnaast moeder van onze prachtige dochter Liva (6mnd) en (st)-L-iefmoeder van een jongen van 13. Dit is allemaal ontzettend fijn, alleen hangt er een donkere wolk boven mijn bestaan. 

Sinds 2008 heb ik te maken met de gevolgen van de ziekte van Lyme. Deze gevolgen, zoals enorme pijn in spieren&pezen - neurologische uitval - wazig hoofd - onverklaarbare koortsaanvallen - uitputting - en plotselinge zwakte in benen en armen, zijn erg divers en hinderen mij zeer in het dagelijks leven.

Aangezien de chronische vorm van Lyme helaas nog niet erkend is in Nederland, heb ik al snel gekozen voor behandeling in het natuurgeneeskundig circuit. Want ik ben op zoek gebleven naar DE behandeling die me kan helpen genezen. En het lijkt erop dat ik die gevonden heb! 
Via via ben ik bij een ILADS (the International Lyme and Associated Disease Society) arts terecht gekomen die mij kan behandelen. Maar dit is een zeer intensief traject. Suppletie, een super streng dieet, een natuurlijk antibioticum en een immuunversterker. Klinkt toch als een goede aanpak!
En om alles goed in kaart te kunnen brengen en te controleren is het nodig om met enige regelmaat fijnmazig ontlasting- en bloedonderzoek te doen, wat wederom niet vergoed wordt en zeer prijzige onderzoeken zijn.

Geen van de behandelingen wordt vergoed door de verzekeraar.
Ze zijn dus voor eigen rekening en voor mij van levensbelang! Hiermee heb ik weer zicht op een toekomst, waardoor ik weer kan leven, hopelijk weer kan werken in de toekomst en vitaal kan genieten van en met onze kids. 

Wat ik van u vraag:

Samen staan we sterk en alle beetjes helpen. Wilt u met mij de handen ineen slaan? En mij helpen met een donatie naar eigen inzicht, zodat ik de therapieën kan blijven bekostigen en kan gaan voor een optimale gezondheid, zodat ik weer dansend met mijn gezin, familie en vrienden door het leven kan?

Ontzettend bedankt voor uw steun, mijn dank is onbeschrijfelijk groot! 


 
Als laatste nog een klein verzoek: Zou u dit bericht voor mij willen delen?

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
78 donaties
€ 3.048,00
Doel: € 5.000,00
60%