Help Marlies Leven | Geld inzamelen
 
 

Help Marlies Leven

Genezen van Lyme is kostbaar, van levensbelang en mogelijk dankzij uw hulp!

Hallo allemaal,

Graag stel ik mij even in het kort voor. Mijn naam is Marlies Pijper en ik heb de prachtige leeftijd van 30 jaar bereikt. Met liefde voerde ik het verpleegkundig vak uit, ik ben partner van de liefste man die ik me kan wensen en daarnaast (st)-L-iefmoeder van een jongen van 11. Dit is allemaal ontzettend fijn, alleen hangt er een donkere wolk boven mijn bestaan. 

Sinds 2008 heb ik te maken met de gevolgen van de ziekte van Lyme. Deze gevolgen, zoals enorme pijn in spieren&pezen - wazig hoofd - onverklaarbare koortsaanvallen - uitputting - en plotselinge zwakte in benen en armen, zijn erg divers en hinderen mij zeer in het dagelijks leven.

Aangezien de chronische vorm van Lyme helaas nog niet erkend is in Nederland, heb ik al snel gekozen voor behandeling in het natuurgeneeskundig circuit. 
Via via kwam ik in contact met een natuurgeneeskundig therapeut.
Bij deze therapeut ben ik nu bezig met een intensief traject. Hierbij maak ik gebruik van Hydro Colon Therapie, ofwel hoge darmspoelingen.

De behandelingen worden niet vergoed door de verzekeraar. Ze zijn dus voor eigen rekening en voor mij van zeer groot belang. Hiermee heb ik weer zicht op een toekomst, waarin ik los van de rolstoel, weer zelf kan lopen, kan werken en vitaal kan genieten van het leven. 

Wat ik van u vraag:

Samen staan we sterk en alle beetjes helpen. Wilt u met mij de handen ineen slaan? En mij helpen met een donatie naar eigen inzicht, zodat ik de therapieën kan blijven bekostigen en kan gaan voor een optimale gezondheid, zodat ik weer dansend door het leven kan?

Ontzettend bedankt voor uw steun, mijn dank is groot! 

 

P.S. Zoals een aantal van jullie waarschijnlijk wel weten is dat Vin en ik dit jaar in mei 3 weken op vakantie naar Canada gaan. Even ter uitleg, zodat de communicatie helder en open is: Deze vakantie is volledig betaald voordat ik ziek werd en voordat deze doneeractie is opgestart. Het is dus niet zo dat het geld wat opgehaald wordt met de actie in een vakantie geïnvesteerd wordt. De vakantie gaat wel door, we passen de reis aan op de mogelijkheden die we hebben en houden rekening met mijn fysieke situatie. 


Als laatste nog een klein verzoek: Deel dit bericht s.v.p. zoveel mogelijk, ook dat helpt mij!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

62 donaties
€ 2.643,00
Doel: € 20.000,00
13%