Help Margret naar de paralympics!!!

Help Margret naar de paralympics!!! | Geld inzamelen
 
 
Help Margret naar de paralympics in Tokyo 2020!

Lieve mensen,

Onze vriendin Margret wil graag naar de paralympics! Op jonge leeftijd raakte ze vanaf haar middel verlamd bij het uitoefenen van haar werk in de paardensport. In volle rengalop sloeg ze over de kop en ging ze van een lopend leven naar een zittend leven. Margret besloot dat een positieve benadering in het leven de enige manier was om verder te gaan. Ze heeft sinds een paar jaar, naast haar gezin met man en twee kinderen, een nieuwe liefde in haar leven; triathlon! Margret bleek er zo goed in te zijn dat ze op dit moment al voor het tweede jaar Nederlands kampioen is en heeft al aan veel buitenlandse wedstrijden deelgenomen. Ze staat momenteel zelfs 4e van de wereld!  De paralympics in Tokyo 2020 liggen binnen handbereik 🇱🇺🏆🥇!!! 

Er is alleen een grote maar, om zich te kwalificeren voor de wereldkampioenschappen en de paralympics moet Margret veel punten scoren in kwalificatiewedstrijden. Om aan de punten te komen wil ze in juni graag aan 2 wedstrijden in Canada deelnemen. Een deel van de kosten neemt TeamNL op zich, maar lang niet alles. Onder andere verblijfkosten voor haar en haar handler, vervoer ter plaatse en eten en drinken moet ze zelf financieren. Zelf probeert ze de kosten bij elkaar te krijgen door het geven van lezingen over haar leven en hoe ze omgaat met tegenslag door middel van positiviteit en doorzettingsvermogen. 

Helpen jullie Margret naar de paralympics? Het zou fantastisch zijn om haar daar te zien schitteren. 

Bedrijven of groepen die een lezing willen of willen sponsoren zijn natuurlijk ook van harte welkom! Margret wordt gesteund door Stichting Paratriathlon Heerhugowaard. Meer hierover kun je vinden op https://stichtingparatriathlonheerhugowaard.nl of je kunt mailen naar: info@stichtingparatriathlonheerhugowaard.nl Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
76 donaties
€ 3.834,00
Doel: € 5.000,00
76%