Help Manon en kids met dit enorme verlies!

Help Manon en kids met dit enorme verlies! | Geld inzamelen
 
 
Help Manon en kids met dit enorme verlies!

2017 Is net begonnen. Voor velen iets om naar uit te kijken, een nieuwe jaar dus nieuwe kansen. Maar wat als je 2017 met volle onzekerheid ingaat? Wat als je aan het vechten bent voor je leven, terwijl je juist moet genieten van je kindje die pas in april geboren is en je daarnaast nog een dochter hebt van bijna 4!?

Waar je verwacht dat 2016 een top jaar gaat worden met de geboorte van je zoon en het plaatje compleet zou moeten zijn, hoor je op een avond in september dat je acute leukemie hebt. De volgende dag is er gelijk gestart met zware chemo’s. Het gaat allemaal niet zoals het moet gaan. Behandelingen die niet aanslaan en na onderzoeken blijkt dat de leukemie ontzettend agressief is. Er moet worden gezocht naar stamceldonors en de kansen op overleving dalen bijna na elke onderzoek.

Je gezin zit een uur verderop en moet elke dag heen en weer rijden. Dit is niet altijd mogelijk. Je vrouw zou wel willen, maar heeft nu de zware taak erbij gekregen om alleen voor je kindjes te zorgen. Die kindjes waar je juist van moet genieten, want snel groot worden doen ze allemaal. Elke dag leren ze weer wat nieuws en op dit moment moet je ze allemaal missen, want je bent keihard aan het vechten voor je leven. Natuurlijk is dit niet wat je hebt gewild voor jezelf, voor je gezin, maar wat als het je wel overkomt!?

 

We waren deze doneeractie opgestart om Manon, Danny, Jaylinn en Sem en steuntje in de rug te geven en ze te helpen met eigen bijdrage aan medicatie, parkeerkosten etc. 


Manon:
Na 3,5 week keihard strijden op de IC hebben we je helaas moeten laten gaan.
Je strijd tegen leukemie overwonnen!
Overleden aan de complicaties van geen weerstand.

 


Wij wensen Manon, Jaylinn, Sem en alle familie en vrienden heel veel sterkte met dit enorme verlies.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
161 donaties
€ 2.510,00

Deze actie is gesloten.