Help manke Ghia weer rennen!

Help manke Ghia weer rennen! | Geld inzamelen
 
 
Deze hond verdient het om weer pijnvrij door het leven te gaan!

Ghia is een hond van inmiddels 5 jaar oud die tot nu toe nog geen prettig leven achter de rug heeft. Ze is geboren in Roemenië en is samen met haar broertje met vier maanden naar ons in Nederland gekomen om vanuit hier naar een vast huis te gaan.

Helaas blijkt dat het bij haar nieuwe huis niet goed is gegaan. Ze heeft te veel tijd aan de ketting en in de bench doorgebracht.

Wij als oud-gastgezin van de stichting Honden van Ceuta hebben haar tijdelijk in huis genomen met de informatie van de eigenaar dat Ghia iets zou moeten afvallen en zich wat verstapt had waar ze pijnstillers voor kreeg.

Helaas is Ghia minstens tien kilo te zwaar en blijkt haar blessure aan haar linkervoorpoot wel erg lang aan te houden. Daarom is verder onderzoek noodzakelijk.


We vragen jullie niet graag om donaties maar zowel de eigenaar als de stichting willen geen verantwoordelijkheid meer voor haar dragen en wij hebben zelf de financiële middelen niet om het onderzoek te bekostigen.


Er moeten foto’s gemaakt worden waar hopelijk uit zal blijken wat Ghia mankeert. Vanaf dat punt kunnen we dan een behandeling-en revalidatietraject starten zodat ze weer snel door de weilanden achter de ganzen aan zal kunnen rennen en ze eindelijk weer naar een blijvend thuis kan gaan!

 

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
17 donaties
€ 250,00
Doel: € 250,00
100%