Help M4M aan onderdak

Help M4M aan onderdak | Geld inzamelen
 
 
Help M4M aan onderdak

! NOODKREET !

Lieve mensen, 

Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Babette Jansen, 27 jaar, moeder van 4 kinderen en ik ben de oprichtster van Stichting M4M (mommys for mommys). 

Wij helpen en ondersteunen de minderbedeelde gezinnen in Nederland. Dat doen wij door noodpakketten met kleding, speelgoed en zo nu en dan met voedsel aan te bieden. Gezinnen met hulpvragen kunnen bij ons terecht en die helpen wij dan om de goede weg te vinden zoals naar de juiste instanties, het aanbieden van de noodpakketten en het realiseren van leuke evenementen waar de gezinnen, de moeders, vaders of alleen de kinderen een geweldige dag kunnen beleven en zo niet hoeven na te denken aan de dagelijkse zorgen. Daarbij vinden wij dat iedereen recht heeft op dat stukje "luxe", bijvoorbeeld een knipbeurt, mooie nagels, bingo, kinderdisco, kinderfeestjes, en vooral heel belangrijk met ons doel: Het ontspannen en je laten inzien wat voor een mooi mens je bent. Iedereen is namelijk gelijk.

Vorig jaar hebben wij een Sinterklaas actie gedaan voor heel Nederland. Wij hebben daarbij zo 364 gezinnen voorzien van een zak met cadeautjes en strooigoed. 

Toen werd ik op laatste moment getagt in een oproep van Anita van Tongeren, zij is ongeneselijk ziek. Zij organiseerde de jaren ervoor een Sinterklaasfeest voor de kinderen van de Voedselbank in Deventer. Doordat zij zo ernstig ziek is kan zij het niet meer opbrengen om deze kinderen een mooie Sinterklaasfeest te geven. Zo hebben wij besloten om de Voedselbank in korte tijd nog dozen vol cadeaus aan te kunnen bieden.

Aangezien Anita dit met zo onwijs veel liefde deed en het zo ontzettend erg vindt dat ze het niet meer kan opbrengen, nemen wij haar initiatief over om zo op deze manier haar in gedachten te houden bij dit mooie feest.

Dit alles doen wij geheel op vrijwillige basis. Wij zijn dan ook een non-profit organisatie.

6 december 2017 kregen wij te horen dat wij ons vorige locatie moesten verlaten waar wij tot februari eerst mochten blijven, dat was in een oud school gebouw wat wij voor een klein bedrag mochten huren van de anti-kraak vereniging. Wij hadden 4 weken de tijd om wat anders te zoeken. Zo bang dat wij met de feestdagen op straat zouden staan met al onze spullen voor de minderbedeelde gezinnen. Allerlei bedrijven gemaild en gebeld met ons noodoproep voor een andere locatie. Uiteindelijk zijn wij gebeld door een woonbedrijf die ons een noodoplossing gaf.

Nu komt ons probleem, wij mogen hier (Het Vlier 28 te Deventer, voorheen een opvang voor minderjarige asielzoekers) tot eind maart gebruik van maken. Wij hebben weer zoals de vorige keer allerlei bedrijven en organisaties gebeld en gemaild, maar komen geen stap verder. Het is ondertussen al maart en wij hebben tot op heden nog steeds geen andere vestiging. Er is niet voldoende budget voor huur. Tot nu toe doen wij merendeels uit eigen zak en dat is ook niet meer haalbaar.

Ik ben bang. Bang dat wij straks alsnog op straat staan met alle spullen (dozen vol met kleding, speelgoed, voedsel, meubels, etc). 

De gezinnen zijn afhankelijk van ons. En als wij straks op straat staan kunnen wij deze gezinnen niet de hulp bieden die zij nodig hebben. 

Mijn stichting is mijn kindje, heel mijn hart zit hierin.

Wij vragen nu jullie om hulp omdat wij nu zelf met onze handen in het haar zitten. 

Als er geen M4M is, dan is er ook geen Sinterklaasfeest voor de kinderen van de Voedselbank, dan kunnen wij de moeders geen ontspanning meer bieden, kunnen de kinderen geen verjaardagsfeestjes meer vieren, is er geen plek meer waar zij kunnen komen om hun hart te luchten bij een kopje thee. 

Ik moet er niet aan denken dat wij straks zo ontzettend veel mensen het gevoel moeten geven dat wij hen laten vallen omdat er geen vestiging meer is waar zij terecht kunnen, waar zij gerespecteerd en geliefd worden.

De stichting heeft nu een heel groot probleem en het is al maart. Ik hoop met heel mijn hart dat jullie ons kunnen helpen.

Samen staan we sterker, toch? ❤️Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 60,00

Deze actie is gesloten.