Help Lombok!!

Help Lombok!! | Geld inzamelen
 
 
Help ons kleinschalige hulp te bieden aan de slachtoffers van de aardbevingen op Lombok

Lieve mensen,

 

Een aantal weken geleden bezochten wij Lombok, we waren geraakt niet alleen door de schoonheid van het eiland, maar vooral vanwege de bewoners. Lieve, vriendelijke mensen die hier met beperkte middelen een bestaan proberen op te bouwen. We ontmoetten hier ook Jantine, een nederlandse vrijwilligster die hier al 25 jaar met ziel en zaligheid het eiland en haar bewoners probeert te helpen. Met haar bezochten we scholen en  verschillende projecten die zij heeft opgezet. Tijdens ons verblijf op Lombok werden we opgeschrikt door de eerste aardbeving die tientallen doden en gewonden tot gevolg had, helaas bleef het hier niet bij en terug thuis hoorde we het verschrikkelijke nieuws van de volgende aardbevingen.

Graag willen we enkele passages uit een brief die we van Jantine kregen met jullie delen.

 “..Er zijn nog steeds bevingen en op advies van goede, betrouwbare vrienden , slapen wij nu toch nog buiten, hoewel we zelf bedacht hadden dat we wel weer naar binnen zouden kunnen. Koud en onrustig maar goed te doen..”

“..Wij hebben besloten om naar de plekken te gaan waar de reguliere hulp niet komt zoals in Bayan in de kleine desa’s onder de Rinjani, juist daar snakken de mensen naar hulp zoals, dekens , eten, water en medicatie.   Voor dit laatste wil ik hulp vragen aan onze steun en toeverlaat dr. Djelantik..”

 “.. Dit voelt goed en Holis en ik kennen het gebied waar we naar toe gaan..”

“Wij zijn niet bang en willen dit heel graag doen met onze vrienden die wij volledig vertrouwen...


DUIM VOOR ONS!!!!! 

 

Het liefst zouden wij zelf naar Lombok gaan om te helpen maar het enige wat wij nu kunnen doen is Jantine steunen zodat zij de middelen krijgt om de mensen ter plekke te helpen. Hiervoor is geld nodig, natuurlijk kun je ook geld doneren aan het Rode Kruis of een andere hulp organisatie, maar door Jantine te steunen weten we 100% zeker dat al het geld terecht komt bij de allerarmsten in de afgelegen gebieden op Lombok.

Help de mensen op Lombok en steun de actie middels een donatie hoe klein ook.!!

Namens de mensen op Lombok: TAMPIASIH (dank je wel).

 

Lynn, Dionne, Zeb, Bob, Leon, Yvonne,

 

Graag delen!!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
44 donaties
€ 910,00
Doel: € 2.500,00
36%

Deze actie is gesloten.