Help Lisa om haar verhaal te delen over de inbraak

Help Lisa om haar verhaal te delen over de inbraak | Geld inzamelen
 
 
Help Lisa haar verhaal over de inbraak te delen

In 2015 zijn mijn dochter Lisa en ik slachtoffer geworden van een geweldsmisdrijf.

Mijn dochter is er helaas getuige van geweest hoe haar moeder tijdens in inbraak in haar slaap werd overvallen en hoe de dader haar moeder die zich verzette tegen aanranding mishandeld heeft.

Gelukkig hebben we een engeltje op onze schouder gehad en is de dader op de vlucht geslagen.

Deze gebeurtenis heeft een behoorlijke impact gehad op ons leven en Lisa heeft een jaarlang EMDR therapie en Creatieve Therarapie gevolgd .

Muziek , schrijven , tekenen en kleuren is heel belangrijk voor Lisa en samen met mijn dochter heb ik een manuscript geschreven voor een kinderboek Lisa en de kraaienbende schrijven is voor ons een heel belangrijk onderdeel van het verwerkingsprocces .

Daarom willen wij  graag door ons verhaal en onze ervaring en het onderwerp posttraumatische stress stoornis met anderen delen van iets negatiefs iets positiefs maken  namelijk andere mensen daarmee te inspireren en te helpen.

 

Voor het uitgeven , de illustraties en ons boek naamsbekendheid te geven  en de wens  van Lisa om het boek te verfilmen (tekenfilm) en/of theaterproductie  vragen wij om donaties zodat ik dit voor mijn dochter kan realiseren is welkom elke euro word op prijs gesteld .

 

 

 

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 50.000,00
0%

Deze actie is gesloten.