Help Linda zelfstandig voor haar gezin te zorgen

Help Linda zelfstandig voor haar gezin te zorgen | Geld inzamelen
 
 
Linda is een dappere jonge vrouw met de vreselijk nare ziekte MS en een gezinnetje..

Zeven jaar geleden heeft Linda (35) zich weten terug te vechten van een erge MS aanval, deze kwam als een donderslag bij heldere hemel. Driekwart verlamd. Dit herstel heeft haar twee jaar gekost. Maar nu heeft zij een gezin met één kindje van één jaar (Joey) en ze is (onbedoeld) zwanger van de tweede. Na de geboorte van Joey is de MS in alle hevigheid terug gekomen. 

Nu heeft Linda tijdens de zwangerschap een vierde aanval gekregen. Momenteel kan ze heel moeilijk praten, haar rechterkant functioneert heel slecht, haar rechterhand is bijna helemaal verlamd. Hierdoor is ze voortdurend afhankelijk van anderen, vooral omdat ze in een huis wonen waar de slaapverdieping en de badkamer boven is. 

Het gezin wilde al, met het oog op Linda’s ziekte, beneden uitbouwen. Een slaapkamer met badkamer, en het gezin is al hard aan het sparen. Maar nu zal dit, gezien de hogere frequentie van de aanvallen, zo snel mogelijk moeten gebeuren. Hierdoor kan ze voor het grootste deel van de dag zelf zorgen voor haar kindjes. 

De verbouwing betekent voor Linda meer zelfstandigheid, omdat de trap niet langer een hindernis zal zijn. Er komen voorzieningen in de badkamer waardoor Linda minder of geen hulp meer nodig heeft. Ook kan Linda, op slechte dagen, rondbewegen in haar rolstoel. Beneden zal dan ook alles aanwezig zijn om voor de kindjes te zorgen. 

Helpt u haar daarbij?Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
22 donaties
€ 620,00
Doel: € 14.000,00
4%

Deze actie is gesloten.