Help Lilly aan een pijnvrij dierenbestaan.

Help Lilly aan een pijnvrij dierenbestaan. | Geld inzamelen
 
 

Beste vrienden en kennissen en onbekende. Dit is Lilly, de kat van een vriendin (Esther) vriendin van mij. Lily is 5 jaar en moet geopereerd worden aan haar knie. Het liefst op kort termijn. Nou valt dit rauw op Esther haar dak. Esther heeft zelf jaren voor de Dierenbescherming als vrijwilliger gewerkt met katten. Is nu nog steeds gastgezin voor katten die opgevangen worden door letsel en de nodige zorg moeten krijgen. Waar ook heel veel tijd gaat inzitten. Om te pijn iets te verzachten, wil ik graag een inzamelingsactie voor haar om een beetje te helpen. Bedankt alvast. Groet Marie 

Marie Hermans
23-10-2022

Hierbij wil ik iedereen bedanken voor jullie bijdrage. Helaas is mijn Lilly gestorven aan de gevolgen van een slechte reactie op de narcose. Ze heeft nog 24 uur gevochten voor haar leven. Maar heeft het uiteindelijk opgegeven. Mijn poezenkind, mijn alles, is 5 jaar geworden. Jullie bijdrage hebben een groot deel van de kosten op de IC kunnen opvangen (2015) euro.

 

Het wordt zwaar zonder haar en nu kan ik me niet voorstellen hoe zonder haar verder te moeten. Te tijd zou het leren 🙏🌹

 


Marie Hermans
16-10-2022

Super bedankt alvast voor de donaties. Al hebben we het eind bedrag nog niet gehaald, maar Lilly wordt as vrijdag geopereerd. 


Marie Hermans
30-09-2022

Super bedankt al lieve mensen!


33 donaties
€ 680,00
Doel: € 2.000,00
34%