Help Lijn 99 weer op weg

Help Lijn 99 weer op weg | Geld inzamelen
 
 
Help ons een nieuwe Festivalbus te bouwen

Terwijl we dit schrijven, is onze Festivalbus nog aan het nasmeulen: anderhalf jaar lang hebben wij (samen met de onmisbare hulp van familie en vrienden) met passie, liefde, bloed, zweet en tranen gewerkt aan onze droom: “Een podium en dansvloer op wielen”.


We hebben in februari van dit jaar onze nieuwe vriend aan de wereld voor mogen stellen, en met succes! We hebben het geluk gehad al enkele festivals te mogen bezoeken om daar onze eigen Lijn99 area op te zetten. Ook stonden er nog fraaie evenementen in de agenda voor de komende maanden.
Ook daar zouden we met de bus aan komen rijden, stroom inprikken en de festivalgangers een unieke ervaring bezorgen. In de bus en op ons terras was het een waar Walhalla voor de muziekliefhebber. Naast onze eigen live-muziek, hebben we ook gastoptredens mogen verzorgen. Kortom; 1 groot, muzikaal feest.


Helaas is al dit moois in een paar minuten tijd in gitzwarte rook opgegaan. Onze blauw-gele makker, is niet meer. Inmiddels is duidelijk dat we vanuit de verzekering op precies niets hoeven te rekenen, en dus ook al onze spaarcenten verdampt zijn. Al het geld wat we de afgelopen jaren als band verdiend hebben, plus prive euries; foetsie.


De afgelopen dagen hebben we enorm veel positieve, hartverwarmende reacties mogen ontvangen. Dit heeft ons geholpen om de knop om te zetten. We zijn vastberaden en de kopjes staan weer omhoog; wij willen Lijn99 2.0 in 2019 de weg en festivals op krijgen! Dat gaan we samen met jullie voor elkaar krijgen.


Daar hebben we de afgelopen dagen, en avonden noest voor zitten rekenen, puzzelen en plannen. We hebben een goede inschatting kunnen maken van de kosten. Naast de hulp die we van alle kanten aangeboden krijgen (handjes en materiaal), hebben we zelf ook enorm veel ervaring opgedaan tijdens de eerste ronde. Daardoor kunnen we dingen efficiënter en voordeliger realiseren dan de vorige keer. Maar een nieuwe bus zal nog steeds tienduizenden euro’s aan speakers, vloer, kabels, hout, olie, led-strips, gordijnen, tapijt en instrumenten gaan kosten. Om nog maar te zwijgen over de daadwerkelijke aanschaf van de bus, APK en de ontelbare aantallen rolmaten, potloden en kwasten die we bij onze vaders hebben ‘geleend’ de vorige keer.


Wij vragen jullie om een bijdrage te leveren, zodat wij onze liefde voor muziek weer op wielen kunnen krijgen. Als jullie ons in de komende weken een financieel zetje geven, gaan wij ervoor zorgen dat we voor het festivalseizoen van 2019 klaar zijn om weer met band en bus de weg, en alle festivalterreinen op te kunnen. Kei bedankt voor je steun, en tot in de bus!


Niels, Frank, Sander en Jaap


Media
Interview bij Hart van Nederland
Artikel in het Algemeen DagbladEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

281 donaties
€ 14.034,00

Deze actie is gesloten.