Help lieve Fluffy

Help lieve Fluffy | Geld inzamelen
 
 
Help lieve Fluffy.

Lieve Allemaal,

 

Zoals sommige mischien wel weten, heb ik Fluffy in mijn 8 maanden tijd al het een en ander mee gemaakt. 

Ik heb het mijn baasje niet altijd even makelijk gemaakt. Ik ben gek op veters, wolle vesten,sokken en eigenlijk alles wat van stof is. 

Mijn baasje ruimt altijd alles goed op, en hoe eigenwijs is ook ben is het mij gelukt om een kledingstuk te weten bereiken. 

Met als gevolg ik mij niet lekker voelde, niet meer wilde eten en drinken en ik op zaterdagavond mijn overlijdingsplekje al aan het zoeken was. 

Mijn baasje pakte mij gelijk op en nam mij mee naar de plaatsvervangende dierenarts. Daar werd ik gelijk grondig onderzocht.

De DA voelde dat er iets niet goed zat in mijn darmen en stelde de diagnose dat ik gelijk geopereerd moest worden. 

De DA vertelde aan mijn baasje dat de rekening tussen de €600/€1000 zou gaan kosten, en dit gelijk na mijn operatie moest betalen. Mijn baasje gaf aan dit nu niet te kunnen omdat zij nog een schoolgaande student is. 

De DA gaf mijn baasje de optie om mij weer mee naar huis te nemen, maar dit zou ik niet overleven. Of de operatie ging door maar dan moesten de kosten wel betaald worden. 

Gelukkig heeft mijn baasje ervoor gekozen om mij te laten opereren. Tijdens mijn operatie kwam de DA erachter dat ik 15 cm stof in mijn darm had zitten. Om hier achter te komen heeft ze mijn darm op 3 plekken moeten openen. Ook mis ik nu een stukje van mijn darm.

Mijn baasje kwam mij ophalen en nog voordat ze mij mocht knuffelen kreeg ze te horen dat mij DA kosten 843,44 zouden gaan kosten. Na enig overleg, mag mijn baasje de rekening in 2x betalen.

Echter heeft mijn baasje dit niet, en wil ik jullie vragen kunnen jullie mijn lieve baasje haar hierbij helpen.

Ik heb nog een lange weg te gaan maar wordt goed verzorgd door mijn baasje.

Liefs Fluffy.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
45 donaties
€ 443,00
Doel: € 845,00
52%

Deze actie is gesloten.