Help lieve Faith om gesteriliseerd te worden

Help lieve Faith om gesteriliseerd te worden | Geld inzamelen
 
 
Help Faith om gesteriliseerd te kunnen worden, na elke loopsheid is zij schijnzwanger

Hulp gezocht om het bedrag van de sterilisatie voor Faith bij elkaar te krijgen.

Faith is een hele lieve knappe dame van ruim 3jaar oud. Zij verkeerd in goede gezondheid en is een hele lieve trouwe dame, die graag speelt en lekker voetbald. 

Het vervelende is dat zij na haar loopsheid, 2 keer per jaar, waar zij steeds meer last van krijgt ook elke keer schijnzwanger is. Dit is voor haar een lastige periode die ook steeds langer duurt, het is volgens de dierenarts te vergelijken met een postnatale depressie bij een vrouw. Die periode is ze ook heel down, haar speeltjes beschouwd zij als puppy's en er moet er altijd eentje overal mee naar toe. 

Zoals iedereen wel zal begrijpen is dit een zware belasting voor haar hele gestel. Nu heeft ze ook een tepelontsteking en wordt de noodzaak van sterilisatie steeds groter.

Faith en ik hebben een hele zware periode achter de rug en krabbelen samen langzaam weer omhoog. hierdoor is het voor mij absoluut niet haalbaar om Faith zelf te laten steriliseren, vandaar dat ik op deze manier de hulp inroep van andere mensen om Faith te helpen.

 

Ik hoop dat u iets kan missen iedere euro is er voor mij een...
Alvast bedanktEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
12 donaties
€ 275,00
Doel: € 250,00
110%

Deze actie is gesloten.