Help lieve Albus

Help lieve Albus | Geld inzamelen
 
 
De hoge dierenartsrekening van lieve kleine Albus

Albus is een prachtige lieve troetelkitten van 8 maandjes en heeft en op zijn jonge leeftijd al veel te vaak de dierenarts bezocht en heeft daar zelfs een aantal keren moeten overnachten. Inmiddels is kleine Albus thuis, maar de hoge rekeningen moeten zeker nog betaald worden. 

Albus werd door zijn poezenmama Bi op een ochtend bibberend met beide pootjes open gevonden in zijn mandje. Hij wilde plassen, maar dat lukte niet, hij plastte alleen maar bloed. Bi heeft Albus direct meegenomen naar de dierenarts. Eenmaal aangekomen heeft de arts hem verdoofd en gesondeerd want zijn blaas stond op ontploffen vanwege de vele kristallen. Had Bi gewacht, dan had lieve Albus nu niet meer geleefd.. 

Vanaf daar is het twee weken lang onderzoeken, ellende en verblijf bij de arts geweest.. Kleine Albus heeft hevige temperatuurschommelingen gehad, antibiotica, verstopping in zijn stoelgang, stress door het verblijf alleen in een bench bij de dierenarts. En dit alles slechts binnen een paar weken tijd.

Gelukkig is lieve Albus nu thuis en zijn de problemen verholpen, maar al deze bezoeken, onderzoeken en verblijven heeft wat mogen kosten. Omdat Bi (de liefste poezenmama ooit) te bescheiden is om financiële hulp te vragen, doe ik dit voor haar.

Bi heeft het zelf ook niet makkelijk namelijk. Wegens meerdere mislukte tumor operaties staat ze op invaliditeit en kan ze niet werken..

De ellende is echt genoeg geweest! Als we de financiële pijn enigszins kunnen verzachten hiermee, is Bi al een heel stuk geholpen..

Dankjulliewel!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
91 donaties
€ 920,00
Doel: € 900,00
102%

Deze actie is gesloten.