Help Lidia helpen

Help Lidia helpen | Geld inzamelen
 
 
Lidia Maria Neto zet zich belangeloos in voor Portugese zwerfhonden. Help haar helpen!

Help Lidia helpen!

Deze doneer actie is 100% voor Lidia Maria Neto, een fantastische vrouw die zichzelf belangeloos en met hart en ziel inzet voor de Portugese zwerfhonden.

In haar eentje vangt ze ruim 60 zerfhonden op! 

Met behulp van hetgeen wij hier inzamelen wordt er voor de honden een omheind stuk gecreerd waar ze veilig in groepjes kunnen spelen.

Ik leerde Lidia kennen via een post in een Portugese Rhodesian Ridgeback groep. Iemand deelde haar rescue hond James, een ridgeback (mix of look alike) die zij kreupel, ondervoed en doodongelukkig van de straten in Porto had geplukt.

James heeft zo’n koppie dat je niet meer los laat en ik besloot te helpen. Nam contact op met Lidia via Facebook voor meer informatie en deelde James op mijn tijdlijn. Binnen korte tijd vonden we voor James een fantastisch thuis in Nederland.

Tussen haar foto’s spotte ik een andere ridgeback look alike. Nancy. Nancy was zo goed als dood toen Lidia haar vond. Haar verhaal is werkelijk hartverscheurend. Zij is de hond op het filmpje en in cover foto. Nancy vond haar unieke forever home in Nederland. Een mirakel voor een hond die met Lidia als beschermengel de dood letterlijk heeft overwonnen.

Al die tijd hadden we bijna dagelijks telefonisch contact en zodoende heb ik Lidia een klein beetje leren kennen. Een unieke vrouw, die naast haar fulltime baan en de opvoeding van haar 5 jarige dochter ALLES in deze honden steekt.

Honden die veelal nog te oud en krakkemikkig zijn om nog te hopen een thuis. Honden die constante medische zorg nodig hebben. En dan biedt ze ook nog aan om een oudere ridgeback teef uit het asiel in Coimbra op te nemen wanneer er een kans is op een thuis.

Er is eigenlijk helemaal geen ruimte en geld om deze hond op te nemen. Maar het zou voor Kira zoveel betekenen.

Alvast heel erg bedankt!

Bonnie van den Born
04-09-2018

Gisteren keerde doneeractie uit :)

ik heb het inmiddelijk over gemaak naar Lidia en voor deze keer bij wijze van mijn eigen donatie hetgeen doneeractie heeft ingehouden bijgelegd.

De actie blijft gewoon lopen, iedere 1e werkdag van de maand keert doneeractie uit en maak ik over wat er wordt bijgeschreven. 

Allemaal heel erg bedankt namens Lidia! 1159 donaties
€ 1.500,00
Doel: € 2.000,00
75%

Deze actie is gesloten.