Help lichaamlijk gehandicapten de motor op. | Geld inzamelen
 
 

Help lichaamlijk gehandicapten de motor op.

Help beengeamputeerde, eenzijdige verlamde en paraplegie gehandicapten de motor op.

UITSLUITING!!!

Motorrijders hoef je iet te vertellen dat motorrijden meer is als je verplaatsen, MAAR,
Als je wel kunt maar niet mag……. Dat is uitsluiting.

Waar gaat het om:
Sinds 1999 bestaat er voor mensen met een beperking aan hun benen het

FEETLESS BIKING SYSTEEM (FBS):
Dit systeem werkt met twee pneumatische zijwielen die, als je stil gaat staan, binnen 0.63 seconden, aan de grond staan, Stabiel, ook met een noodstop.
Dit systeem is in allen landen rond ons heen toegestaan!!! Behalve door het CBR in Nederland.

Sinds 2017 zijn we daarover aan “het Rechten” in Nederland en we worden hierbij bijgestaan door Mr. B. Kabel van Smartadvocaten in Eindhoven.
Helaas heeft deze gang van zaken tot nu toe ruim € 8.400, - gekost en ontbreekt het aan ons aan de financiële middelen om dit juridisch proces verder te bekostigen.

We doen dit uiteraard niet alleen voor onszelf maar juist om het motorrijden toegankelijk te maken, ook voor mensen die het al een rijbewijs hebben maar dat door het CBR ingetrokken is omdat het CBR het FBS niet erkend. De RDW echter wel!!??
De rechtszaak tegen het CBR zal op 7 April 2019 om 11:30 uur plaatvinden bij de Rechtbank in Almelo. Als u belangstelling heeft dat is het mooi indien u dit proces als ondersteuning zou willen bijwonen!!

Helaas is het niet gelukt om ons recht te halen voor de rechtbank. We willen nog een stap verder in het hoger beroep. Steun ons met jou donatie!!

Motorrijschool Vos uit Tegelen ondersteund dit hele traject en zal ook deze Crowdfunding op een verantwoorde en inzichtelijk manier kenbaar maken via de website www.feetlessbikingsystem.nl

Karel Hanse uit Albergen is de initiator en praktijkpersoon om het CBR tot acceptatie van het FBS te overtuigen. Helaas lukte dat tot nu toe niet, vandaar deze procedure.

Op de website leest u daar meer over maar ook kunt u de reportage van de rijdende rechter van 30-04-2018 op YouTube bekijken.
Met vriendelijke groet
Karel Hanse en Anton Vos

Anton Vos
08-08-2019

Van het gedoneerd geld is ondertussen de factuur van de advokaat betaald ter hoogte van € 1282,60

afschrift factuur


Anton Vos
08-08-2019

Van het gedoneerd geld zijn ondertussen de grieffierechten betaald ter hoogte van € 259,-

afschrift griffiekosten. 

Laat een reactie achter

56 donaties
€ 1.450,00
Doel: € 3.000,00
48%