Help Levi aan een nieuwe rolstoelauto!

Help Levi aan een nieuwe rolstoelauto! | Geld inzamelen
 
 
Keer, op keer, op keer weer een afwijzing!!

  • Een nieuwe rolstoelauto voor Levi........

 

Al jaren probeer ik voor mijn zoon Levi, een nieuwe rolstoelaut aan te vragen.

Deze wordt keer op keer, door de gemeente Amsterdam, afgewezen. Dit gebeurt dus al jaren zo. 

Al kon ik het niet zelf betalen; uit  wanhoop heb ik, op een gegeven moment, geprobeerd zelf te sparen voor een nieuwe rolstoel auto, wat gewoon niet haalbaar is, als alleenstaande moeder. 

“ Geluk bij een ongeluk”, “een meevallertje”;  toen kon jaren geleden de Ford Transit worden gekocht.          

Nu is de Ford Transit (uit 1999) “op” en staat hij op dit moment voor onze deur en  jammer genoeg al meer dan een jaar, omdat deze bus helemaal op is; de lift doet het niet meer en de onderkant van de bod em hangt op de straat, helemaal doorgerot. De motor deed het sinds een aantal jaren alleen bij mooi weer; dus in de winter hadden we ook niet!!

In de brief van de afwijzing staat in bedekte woorden; dat Levi niet gehandicapt genoeg is en/of allerlei andere zogenaamde redenen.

HELP ONS ALSTUBLIEFT (ALSJEBLIEFT)!

Wie wil er nu niet vrij en zelfstandig zijn; heerlijk om familie en/of vrienden te bezoeken of spontaan weg te kunnen gaan. Mee met boodschappen doen.               Naar de Sportclub gaan.                                                           Al is het maar een ritje maken, genieten van de omgeving, van de natuur en van het mooie weer.

Maar bovenal: als je weer eens, geheel onverwachts, snel naar het ziekenhuis moet (voor weer een extra onderzoek of weer een afspraak bij een nieuwe specialist).

Levi’s wereld is nu zo beperkt; thuis: met de elektrische rolstoel, een beetje door de buurt heen gaan.

Levi wil zo graag weer vrij zijn, om te kunnen gaan en staan waar hij wil net als iedereen;  maar ook om andere mensen helpen, zoveel en waar mogelijk hij zelf ook maar kan want: ……. hij troost graag mensen. Maar dat kan hij nu dus ook niet meer doen.

Ik, MAAR vooral Levi, zal u toch zo enorm dankbaar zijn!!!

DEEL MIJN ACTIE ALSTUBLIEFT (ALSJEBLIEFT) ZO VEEL MOGELIJK!!!!!!

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

11 donaties
€ 485,00
Doel: € 20.000,00
2%

Deze actie is gesloten.