help Let

help Let | Geld inzamelen
 
 
In Letland is het werkloosheidscijfer hoog. Startende ondernemer helpen startkapitaal.

Tijdens mijn werk ben ik in contact gekomen met mensen in Letland (Riga). Ben er ook zelf geweest en ondanks dat het EU is zijn heel veel dingen toch wel anders daar. Levensstandaard kosten zijn hoog maar de lonen liggen een stuk lager. De werkloosheid is hoog. En als je het nieuws bijhoudt weet je dat de grootste groep met immigranten uit de EU die naar Nederland komt de Letten zijn. Om te voorkomen dat een heel land leegloopt wilde ik een vriend en zijn gezin helpen met het verzamelen van startkapitaal voor een eigen zaak.

Het zal een zaak zijn in de logistieke sector. In de haven van Riga ( Freeport of Riga ) zal hij zicht richten op verschepingen naar Rusland en de zogenaamde Stan landen zoals Oezbekistan, Kazchstan etc.. Hij heeft jarenlange ervaring en weet precies hoe het allemaal zonder al te veel gedoe van het ene land naar het ander land getransporteerd kan worden.

Wil je dit gezin aan een stabiele financiele toekomst helpen geef dan iets aan deze actie.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 5.000,00
0%

Deze actie is gesloten.