Help Leroy naar het WK in Blackpool!!!

Help Leroy naar het WK in Blackpool!!! | Geld inzamelen
 
 
Wilt u mij helpen naar het WK in Blackpool?

Hoi, ik ben Leroy Wielink, 15 jaar en woon in Kampen.
Ik kan nu al zeggen dat 2019 MIJN jaar is, want naast dat ik voor aankomend studiejaar ben aangenomen op de dansopleiding in Utrecht, heb ik mij ook gekwalificeerd voor het Wereldkampioenschap HipHop in Blackpool Engeland!!!
Vorig jaar ben ik met mijn team van DIFF Dance Centre Zwolle 7e en solo 5e geworden op het WK in Glasgow, maar nu heb ik de lat nóg hoger gelegd en ga ik voor een topprestatie als solo- én duo danser met mijn partner Jara!
Het WK is in augustus, dus dat wordt hard trainen en hard bijverdienen, want dit evenement brengt behoorlijk wat kosten met zich mee!
Alles moet uit eigen zak betaald worden, denk aan een vliegticket, verblijfplaats, entree bewijs en uiteraard gave kleding om in de shinen. Daarom zal ik extra gaan werken na mijn examens, maar ik kan ook wel wat extra hulp gebruiken om mijn doel te realiseren. Hopelijk willen jullie mij steunen door te doneren en dit bericht te delen?
Alle kleine beetje helpen om mijn droom als WK finalist mogelijk te maken.
En het idee dat jullie mij op deze manier helpen is een nog grotere motivatie om te knallen/ rocken/ … op het podium

Groetjes,

Leroy

Leroy Wielink
30-04-2019

Hi Allemaal, bedankt voor jullie donaties! Ik had niet verwacht zo snel al de helft van het bedrag bij elkaar te krijgen. Dankjewel voor jullie steun en dit helpt mij heel erg!222 donaties
€ 440,00
Doel: € 750,00
58%

Deze actie is gesloten.